maj 242019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              FRA 179.000€€              

1.336.000 kr. |    1.745.000 kr.    1.921.000 kr.

Få kørselsvejledning

TYPE 
tinyhome 
Lejligheder
BOLIG
92-112m²
TERRASSE
tinyterrace2 28-38m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 2-3
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
2020
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity

EJENDOMSSKAT 
tinycoins
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Helt nye lejligheder til salg i Casares Playa, med beliggenhed blot 500 meter fra områdets bedste strand, og 15 min. gang til den hyggelige Duquesa Havn og spanske kystby Sabinillas, der begge byder på en bred vifte af indkøbsmuligheder, restauranter og barer. Trods denne bekvemte placering i kort nærhed til alting, forkæles man samtidig med en utrolig, fuldstændig ugenert panoramaudsigt udover Middelhavet, hvilket meget sjældent ses på så by- og strandnære lejligheder – i særdeleshed i denne prisklasse. Dette nye byggeri er dog ikke kun for dem som ønsker nærhed til der hvor tingene sker. Er du til smuk natur eller golf, er Casares Playa et ideelt sted, omgivet af naturskønne nærområder, og indenfor en kort radius af 2 gode golfbaner.

Boligkomplekset er bestående af 104 spritnye lejligheder, fordelt på 5 blokke af 3 etager, bygget i moderne, minimalistisk stil, med mulighed for at få 2 eller 3 soveværelser. Alle hjem er udstyret med åben planløsning, store terrassearealer, aircondition, store vinduer og egne p-pladser.

Byggeriet opføres integreret blandt store grønne fællesarealer som bl.a. omfatter et lækkert poolområde, et motionsrum/gym, et social/gourmet-lokale, gate og aflukket p-kælder. 

Søger du køb af ny moderne lejlighed nær Malaga på Costa del Sol, er disse boliger yderst velegnede. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Byggeriet er placeret centralt, men alligevel roligt, mellem den hyggelige fiskerlandsby Sabinillas og La Duquesa havn mod vest, og charmerende Estepona by mod øst. Lokationen opfylder alle ønsker, om man er til strand, by, golf eller havnemiljø – og det altsammen indenfor kort gang-afstand fra ens hoveddør. Området omkring havnene i både Duquesa, Sotogrande og Estepona centrum, byder på alle former for aktiviteter og et bredt udvalg af forskellige spisesteder, tapasbarer og forretninger. Ydermere oser Estepona bymidte langt væk af ægte spansk charme, med sine mange små smalle blomsterfyldte stræder, torvet, kirken og overtal af lokale. Det samme er gældende for den hyggelige fiskerlandsby San Luis de Sabinillas, som nås på 15 minutter til fods. Desuden ligger der flere meget prominente golfbaner i kort køreafstand fra huset, hvoraf Valderrama, La Reserva, La Cañada og San Roque er de mest kendte. Skulle alt dette mod forventning ikke række, er der blot 20 minutters kørsel til Puerto Banus havn samt Marbella by, mens der til lufthavnen er ca. 55 minutter i bil.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for disse boliger er endnu ikke fastsat. Ejerforeningens arealer får både grønne fælleshaver, et stort poolområde, et gym, et fælles gourmet/møderum og aflukket p-kælder i undergrunden.

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Nye moderne ferielejligheder til salg Casares Costa del Sol. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
From developer

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?