nov 262018
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              FRA 375.000€€              

 2.798.000 kr.  |    3.651.000 kr.     3.864.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Dobbelthus
BOLIG
 128-195m²
TERRASSE
tinyterrace2 45-78m²
GRUND 
tinyplot 80-520m²
SOVERUM 
tinybed 3-4
BADERUM 
Antal baderum 
3-4
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
2020
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Helt nyt bolig resort under udvikling, bestående af 50 eksklusive huse i moderne stil til salg i udkanten af La Cala de Mijas, under 15 minutters gang fra by, strand og golf. Disse luksuriøse liebhaver ejendomme findes i 6 forskellige modeller, med enten 3 eller 4 soveværelser, og mulighed for at få egen pool, et boligareal fra 128 helt op til 195m² og vending imod SØ, S, SV, V eller NV – til priser fra 375.000€ for de mindste modeller uden pool og begrænset udsigt, og op til 975.000€ for de helt store, med fuldstændig ugeneret panorama udsigt til Middelhavet og La Cala bugten. Alle husene bygges i en moderne og minimalistisk arkitektonisk stil, med store velindrettede rum hvor opholdsstue, spiseplads og det åbne samtale-køkken, glider perfekt sammen med boligens øvrige arealer. De smukke naturudsigter til de omkringliggende grønne arealer og Middelhavet forstærkes desuden via gulv-til-loft skydedøre i glas og store vinduespartier i samtlige boliger. Overgangene mellem udvendige og indvendige arealer flyder grænseløst sammen, og giver en fornemmelse af at stuen forsætter langt ud på de store terrasser – det perfekte sted at slappe af og nyde udsigten udover golfbanen, de fredede skovarealer eller det sydvestlige kystlinje mod Middelhavet. De rummelige soveværelser nyder godt af indbyggede skabe med walk-in closet i master soveværelset. Hver enkel bolig udfærdiges til en meget høj standard, med bl.a. gulve i porcelæn, separat aircondition i alle rum, Bosch køkken maskiner, Porcelanosa badeværelser, amaturer fra Hansgrohe, Smart Home system, alarm og en bred vifte at tilpasningsmuligheder, som gør det muligt for de nye ejere at tilpasse sine nye drømmeboliger efter behov – fx. er der mulighed for at få kælder med parkering, carport foran ens ejendom, gulvvarme og meget mere. Med beliggenhed på et af de mest inspirerende og naturskønne områder på Costa del Sol i det sydlige Spanien, med udsigt til den berømte El Chaparral Golf bane, den fredede fyrretræsskov, og naturligvis det glitrende Middelhav, venter denne nye prestigefyldte perle blot på at blive opdaget. Et sted som tjener til at skabe den perfekte balance mellem dit sind, krop og sjæl, og omfavner det milde Middelhavsklima samtidig med at der sætter en helt ny standard for begrebet luksusresort, da nyggeriet kommer til at have egen helseklub, spa og fitness, et udendørs sportsområde og en eksklusiv concierge service. De fantastiske strande, mange gode restauranter og grønne golfbaner i nærområdet er alle inden for gåafstand fra ens nye hjem, hvilket gør dette projekt til det ideele sted at nyde alle aspekter af det gode liv i Europas bedste klima.

Søger du køb af nyt moderne hus nær La Cala de Mijas og Fuengirola på Costa del Sol, er disse boliger yderst velegnede. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Boligen er placeret meget tæt på Middelhavet, på kystlinjen Mijas Costa som ligger mellem Fuengirola og La Cala de Mijas. En ideel beliggenhed, tæt på kystens smukke hvide sandstrande, omgivet af de grønne El Chaparral Golf & Country Club areal, kun 15 minutters gang fra hyggelige og evigt populære La Cala de Mijas. De fleste elsker charmen i denne gamle fiskerby, uspoleret af den masseturisme man ser enkelte andre steder, med sine gyldne sandstrande og brede udbud af sportslige aktiviteter. De lange strande er velplejede, rene og byder på blødt, gyldent sand. Mens La Cala har opretholdt en stor portion af den autentiske spanske charme, har byen dog også påtages sig et mindre internationalt præg, hvorfor alle former for engelsk og skandinavisk talende banker, læger, apoteker, restauranter og supermarkeder er at finde. Mht. rekreation, findes der i og omkring La Cala en overflod af gode sportsfaciliteter, så som tennisklubben “Club del Sol”, Miraflores petanque, flere sportshaller, dykkercentre og stort set alle tænkelige former for udendørs aktivitet inden for få minutter fra landsbyen. I bil tager det kun 20 minutter at komme til lufthavnen og ligeledes 20 min. for at komme til Marbella i modsat retning.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for disse boliger er endnu ikke fastsat. Ejerforeningens arealer får både grønne fælleshaver, 2 poolområder, en helseklub, et spa, fitness, udendørs sportsarealer og p-arealer for gæster og beboere.

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Nye moderne huse projektsalg Mijas Costa Spanien. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
Eden by Kronos Bromley New Development

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?