mar 082019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..             FRA319.000€€              

 2.380.000 kr.  |    3.121.000 kr.     3.369.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Lejligheder
BOLIG
 82-151m²
TERRASSE
tinyterrace2 19-168m²
GRUND 
tinyplot 0-95m²
SOVERUM 
tinybed 2-3
BADERUM 
Antal baderum 
2-3
ORIENTATION 
tinycompas Sydvest
BYGGEÅR 
tinybuild 
2019
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Sidste fase i et af kystens mest omtalte og populære nye projekter, bestående af 76 super moderne liebhaveri lejligheder ved Middelhavet lige på grænsen mellem Fuengirola og Benalmadena, netop sat i udbud til priser fra blot 319.000€. Projektet bliver når det står færdigt, et innovativt og bæredygtigt beboelsessamfund i meget høj kvalitet, beliggende på en blid grøn skråning med udsigt over Middelhavet og kystlinjen langs Fuengirola, fra en fredelig og afsondret position. Dette vil ikke blot være et sted at bo, men en livsstil, hvor projektets beboere vil motiveres til at leve det sunde liv, med et fremragende udvalg af wellness-faciliteter og services. Byggeriet er designet af det verdensberømte, London baserede, arkitektfirma Broadway Malyan, som er kendt for miljøvenlighed og en tidløs stil. Komplekset som kommer til at bestå af 2 og 3 soverums boliger, beliggende i intime 2 og 3 ertagers bygninger, der kombinerer privatlivet fred og ro med en perfekt orientering, og muligheden for at blende harmonisk ind i smukke, grønne naturomgivelser.

Unikke planløsninger vil give hver eneste bolig en villa-fornemmelse, ved at skabe en opholdsstue, der strækker sig langs terrassens længde og indendørs/udendørs områder som smelter sammen. Denne interaktion mellem bolig- og udearealer, skaber et fleksibelt åbent område, som er nøje designet med henblik på at kunne nyde det suveræne Middelhavsklima, og den Sydspanske livstil til fulde. Indvendigt tilbyder lejlighederne masser af naturligt lys, elegante detaljer og moderne sofistikation.

Projektets livsstilskoncept begynder allerede ved placeringen – kun 3 minutter fra togstationen og 15 minutter fra Malaga lufthavn. Dette er den perfekte base, hvorfra Costa del Sols kosmopolitiske miljø nemt og bekvemt kan udforskes. Nærområderne tilbyder et bredt udvalg indenfor kultur, gastronomi, shopping og strande (kun 5 minutters gang). Sætter man kursen få minutter mod nord, befinder man sig lige pludselig i et rigt bjerglandskab, omgivet af skove, søer og landlige andalusiske landsbyer hvor bjerggeder, ørne og hjorte kan ses i det vilde. De mere end 60 golfbaner som findes indenfor en times radius, gør desuden også dette til et af de førende centrum for spillet i hele Europa, samtidig med at både sejlads, polo, ridning og vandsport også bare ligger og venter ved dit dørtrin.

Projektets arealer dækker et grønt område på over 500.000m², hvor over 100.000m² udgøres af et bæredygtigt, tropisk parkmiljø, et moderne forretningscenter, og concierge-tjenester som er specielt designet med henblik på den enelte beboers bekvemmelighed. Alle ejere drager fordel af de uovertruffende faciliteter på stedet, som byder på alt fra legeområder for de små, en kæledyrs park, økologiske grøntsagshaver og shuttle bus, til et mini-mall, top profesionelle sportsfaciliteter, gym, et prisvindende spa og enestående muligheder for at spise ude.

Dette er et fantastisk produkt som egner sig til både den lille familie, det pensionerede ægtepar eller investorer som ønsker at være med nu, mens priserne er mest attraktive, da markedsværdien som udgangspunkt øges med 15-30% så snart populære nybyggerier står færdige. Vi ligger inde med alle plantegninger, brochurer og billeder, så kontakt os gerne for mere info.

Søger du køb af nybygget bolig ved Malaga på Costa del Sol, er disse boliger yderst velegnede. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Projektet ligger på en forhøjet grund, få hundrede meter fra Middelhavet, ved det meget eftertragtede, lukkede bolig-område El Higueron mellem Fuengirola og Benalmadena. Der er fra denne yderst centrale lokation, gang-afstand til alle former for faciliteter, herunder strand, indkøb, restauranter, barer, spa, gym, sports faciliteter og offentlig transport. I kort køreafstand er der mulighed for at besøge historiske Malaga by (15 minutter), eller tage en dagstur til eksklusive Marbella (25 minutter). Turen til og fra lufthavnen tager ca. 10-15 minutter i bil.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for disse boliger er endnu ikke fastsat. Fællesarealerne vil huse aflukket p-kælder, et tropisk parkmiljø, et moderne forretningscenter, concierge-tjenester, flere poolomåder, legeområder for de små, en kæledyrs park, økologiske grøntsagshaver, samt brugsret til et mini-mall, top profesionelle sportsfaciliteter, et gym og et prisvindende spa.

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Nye moderne lejligheder Fuengirola Benalmadena Costa del Sol. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

no images were found

 

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
From developer 

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?