maj 102018
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              785.000€€              

5.847.000 kr.  |    7.539.000 kr.     8.123.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Villa
BOLIG
 252m²
TERRASSE
tinyterrace2 210m²
GRUND 
tinyplot 600m²
SOVERUM 
tinybed 4
BADERUM 
Antal baderum 
4
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
2019
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
En helt unik bolig, på en helt unik beliggenhed. Nyt intimt byggeri bestående af 5 moderne luksusvillaer i bakkerne bag Fuengirola by netop lanceret til salg.

Med kvaliteter som en strand- og bynær lokation (2,5 km.), adresse i et eftertragtet og overvåget liebhaver villakvarter, total uforstyrret panorama view til både bjerge, vand og by, samt en kvalitet og pris som er svær at slå, må disse 5 nye luksus-ejendomme nok betegnes som et drømmhus for mange skandinavere.

Villaerne er hver især på 148m² beboelse + stor høj kælder på 104m², og flere udendørs terrassearealer, bl.a. med en overdådig tag-terrasse, som tilsammen udgør 210m². Der er altid en terrasse, der hvor solen skinner – hvor det lufter i varmen eller er læ i ydersæssonen. Al materialevalg – ude som inde – er nøje udvalgt med henblik på at give det moderne look, som mange købere søger idag.

Fordelt over 3 plan + rooftop, har samtlige rum i disse unikke ejendomme udgang til terrasse og/eller have, hvilket giver den store stue og samtlige soveværelser et fantastisk naturligt lysindfald. De åbne samtale-køkkener, og store gulv-til-loft glas skydedøre i stuen (12 meter i alt), giver ligeledes en fantastisk god rumfornemmelse og får inde- og udearealer til at smelte sammen i ét. 

Indretningen er som følger (kan modificeres efter behov). Grund-niveau: Entré, gæstetoilet, stort dobbeltstue (opholdsrum og spisestue), åbent køkken og kanal til elevator (kan installeres mod tillæg). Udgang til sydvendt have med både åbne og overdækkede terrasse-arealer. 1. sal: Master bedroom med eget walk-in, bad og terrasse, 2 soveværelser yderligere med stort dele-badeværelse i fordelingsgang. Begge med udgang til terrasser. Taget: Stor terrasse med 360 garders udsigt til Middelhavet, Afrika, Mijas-bjergene og Fuengirola. Kælder: Garage, gæstetoilet samt 2 ekstra rum, som med fordel kan benyttes til ekstra soveværelser, hjemmebiograf, kontor eller opbevaringsplads.   

Alt i alt er der her tale om villaer, der er opført og indrettet – såvel ude som inde – på en måde hvor vedligeholdelsen er gjort så enkel som overhovedet mulig. Her skal der kun nydes!

Søger du køb af bolig ved Malaga på Costa del Sol, er disse boliger yderst velegnede. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Villaerne er placeret i et hyggeligt og roligt villa-område, kun 3 km. fra Fuengirola bymidte. I midten af urbanisationen findes et stort fællesområde med swimmingpool, restaurant, lille supermarked og tennisbane. På 5 min. kørsel er man ved strand-promenaden i Fuengirola, som byder på alt hvad hjertet begærer af restaurationer, shopping-muligheder, supermarkeder, barer, diskoteker, vandland og selvfølgelig de kilometer lange hvide sandstrande som bl.a. har gjort denne del af kysten så populær gennem årtier. Ca. 15 minutters kørsel fra lufthavnen, og 30 minutter til Marbella.

 FORENINGEN

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Nye moderne liebhaver villaer Fuengirola Malaga. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

no images were found

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
Eagle Wings – 6 7 8 4 6 8 9 2 2

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?