nov 052018
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              269.000€€              

 2.006.000 kr.  |    2.559.000 kr.     2.774.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Lejlighed
BOLIG
 121m²
TERRASSE
tinyterrace2 25m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 2
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Sydvest
BYGGEÅR 
tinybuild 
2007
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 80€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  340€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Lækker velholdt ferielejlighed med 2 soveværelser til salg i Fuengirola, placeret bare 200 meter fra stranden, promenaden og togstation med forbindelse til Malaga lufthavn. Boligarealet udgør hele 121m², med tilhørende terrasse på 25m² vendt mod sydvest. Fra både terrasse, stue og det ene soverum er der flot åben by samt Middelhavsudsigt. Udover de 2 soveværelser, er der i boligen 2 badeværelser, et fuldt udstyret køkken, samt en stor stue. I hele lejligheden er der pre-installeret aircondition, flotte sorte marmorgulve og dobbeltlagsruder. Boligen fremstår i fuldstændig indflytningsklar stand, og råder desuden over privat parkeringsplads og opbevaringsrum i aflukket p-kælder. Perfekt egnet til udlejning, såvel som eget feriebrug. 

Søger du køb af lejlighed nær stranden i Fuengirola i Spanien, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Lejligheden ligger i et nyere byggeri fra 2007, i 2. række til stranden og promenaden i Fuengirola by. Fra denne meget centrale, men på én-gang rolige beliggenhed, er der gang-afstand til alle former for dagligdags-faciliteter, samt den kilometerlange strandpromenade som byder på alt hvad hjertet begære af restaurationer, shopping-muligheder, supermarkeder, barer, diskoteker og selvfølgelig de kilometer lange hvide sandstrande som bl.a. har gjort denne del af kysten så populær gennem årtier. Der er mulighed for at tage toget fra togstationen nær ejendommen, til og fra Malaga by samt lufthavn. I bil er der ca. 15 minutter til lufthavnen, og 30 minutter til Marbella.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør kun 80€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. Ejerforeningens arealer har både på grønne fælleshaver, 4 poolområder (3 med børnepool) og aflukket p-kælder i undergrunden. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Nyere ferielejlighed ved stranden i Fuengirola Spanien til salg. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3294925

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?