feb 142020
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              195.000€€              

1.457.000 kr.  |    1.958.000 kr.     2.044.000 kr.

Få kørselsvejledning

TYPE 
tinyhome
Penthouse
BOLIG
72m²
TERRASSE
tinyterrace2 12m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 2
BADERUM 
Antal baderum 
1
ORIENTATION 
tinycompas Sydvest
BYGGEÅR 
tinybuild
1990
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 73€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  326€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Moderne nyrenoveret top-etage lejlighed til salg i Rivera del Sol, i lys og åben skandinavisk stil, beliggende få minutters gang fra både strand, restauranter, indkøbsmuligheder og sportsklub med gym, tennis og paddle-tennis baner.

Boligen som ligger bekvemt placeret bare 600 m. fra den populære Max Beach, nyder godt af en let forhøjet og rolig beliggenhed, som sikrer både ro og en smuk åben udsigt til Middelhavet og bjergene fra den sydvest-vendte terrasse.

Det indvendige areal består af 2 soveværelser, ét badeværelse med brus, en stor stue, spisestue og et flot, åbent amerikaner-køkken i hvid højglans. Der er i hele boligen flotte sandblæste keramikgulve i mat/anti-slip finish og aircondition. Fra stuen er der udgang til en skøn sydvest-vendt terrasse, med en storslået kyst, bjerg og Middelhavsudsigt, hvorfra der er rig mulighed for spisning, afslapning og familiehygge helt til solnedgang.

Den rolige men på en gang meget centrale og strandnære beliggenhed, gør det nemt og bekvemt at gå til alting fra boligen, hvor man indenfor 10 min. finder et kommercielt knudepunkt med et godt udvalg af restauranter, supermarkeder, butikker og selvfølgelig en af Mijas Costa’s bedste strande i form af den populære Max Beach med sin netop nyrenoverede strandrestaurant Chez Max.

Alt i alt er der her tale om en rigtig fin ferielejlighed til salg i hjertet af Costa del Sol, i super fin og indflytningsklar stand, og indenfor kort afstand til alt lige fra sport og leg, til strand og offentlig transport. Læg mærke til de lave vedligeholdelsesudgifter, der sammen med boligens øvrige kvaliteter, gør den perfekt egnet for udlejning når ikke selv man ønsker at anvende den.

Søger du køb af bolig ved Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Boligen ligger i Riviera del Sol, på strækningen Mijas Costa mellem lufthavnen og Marbella, med ca. 20 minutters kørsel til begge. Nærområdet er meget roligt, og består primært af villaer samt mindre 1. og 2. etagers lejligheds-komplekser. Trods områdets forholdsvis lille størrelse, er der en fremragende infrastruktur med både gode golfbaner, sportsfaciliteter, indkøbscentre, restauranter og barer i massevis. Fra boligen er der desuden også kort køreafstand til den evigt popuære fiskerlandsby La Cala de Mijas, som byder på nogle af kystens mest populære strande, et bredt udvalg af spisesteder og 3 store supermarkeder, eller alternativt 20 min. til verdenskendte Marbella og den pulserende Puerto Banus havn. 

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør kun 73€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. Ejerforeningens arealer består af en hyggelig park-lignende fællehave med stort poolområde der både har voksen- og børnepool samt et allokeret p-område for ejendommens beboere. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Nyrenoveret ferielejlighed til salg i Mijas Costa Malaga. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R2889302

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?