sep 182018
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              FRA 280.000€€              

 2.088.000 kr.  |    2.677.000 kr.     2.926.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Rækkehus
BOLIG
 109-132m²
TERRASSE
tinyterrace2 80-115m²
GRUND 
tinyplot 10-34m²
SOVERUM 
tinybed 3
BADERUM 
Antal baderum 
2-3
ORIENTATION 
tinycompas Sydøst
BYGGEÅR 
tinybuild 
2019
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Helt nye moderne rækkehuse til salg i Fuengirola, beliggende på en forhøjet, priviligeret grund på kanten af byen, med en fantastisk panoramisk Middelhavs- og byudsigt. Dette nye byggeri, bestående af 47 skandinavisk inspirerede 2 etagers huse, alle med 3 soveværelser og 2 badeværelser, ligger kun 3 minutters gang fra de mange gyldne strande Fuengirola og Mijas Costa byder på. Interiøret er meget minimalistisk, holdt i neutrale toner og med den åbne planløsning, markedet ser en større og større efterspørgsel efter. De åbne samtale-køkkener er fuldt udstyrede og nyder godt af separate aflukkede vaskerum. Alle de nye boliger har høje lofter, gulve i eksklusivt lyst porcelæn fra Italien, store gulv-til-loft glas-skydedøre og indvendige tagvinduer hvilket gør hver eneste bolig rig på lys, og tillader solen at pryde ens nye hjem. De store glasdøre fører ud på en delvist overdækket terrasse og privat anlagt have, hvorfra du i samvær med familien vil kunne nyde godt af de mange varme dage med grill, afslapning og leg, mens i beundrer havudsigten. Alle boligernes rummelige soveværelser, leveres komplet med indbyggede garderobeskabe og mulighed for egne en-suite badeværelser til alle 3 soverum. Det store soveværelse har et walk-in klædeskab, udgang til en stor L-formet terrasse, og mere end 3 meters glasvæg, for at optimere den smukke udsigt til Middelhavet. Øverst har hvert hus sin egen private tag-terrasse, et perfekt sted at slappe af og nyde det søde liv året rundt. Med i boligernes pris følger privat parkering. Udvalgte enheder har desuden mulighed for tilkøb af højt kælderareal, som kan tilpasses efter behov. Projektet opføres på en af de sidste byggegrunde med havudsigt, så nær by og vand i Fuengirola. Lad ikke denne unikke mulighed gå dig forbi, hvis du er på udkig efter en nyt, moderne hus med fantastisk panorama-udsigt, indenfor kort gang-afstand til strand og byliv kun 15 minutters kørsel fra Malaga lufthavn.

Søger du køb af nyt moderne hus i Fuengirola Costa del Sol, er disse boliger yderst velegnede. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Husene er placeret på grænsen til Fuengirola og Mijas Costa, hvor de kilometerlange gyldne strande strækker sig i begge retninger. Indenfor få minutters gang-afstand, vil du befinde dig på en af områdets mange gode chiringuitos, hvor du kan nyde en afslappet frokost, eller bare strolle ned af Fuengirolas strandpromenade Paseo Maritimo, og se hvordan endnu en ny solrig dag udspiller sig. I modsat retning, støder du efter 3 km. afslappet tur langs kysten mod vest, på den hyggelige fiskerlandsby La Cala de Mijas. Er du til den glamurøse livsstil, tager turen til Marbella og verdenskendte Puerto Banus blot 20 minutter i bil. Hvis det er golfen som trækker er Cerrado del Aguila, El Chaparral og Mijas Golf de nærmeste golfbaner, med en overflod af flere mesterskabsbaner indenfor blot 10 minutters kørsel. Med andre ord er du på denne placering midt i det hele, med kort afstand til alt. Turen fra og til lufthaven, tager kun 15 minutter i bil.

 FORENINGEN
Komplekset kommer til at være aflukket bag mur, og byde på smukt anlagte grønne fælleshaver, et stor swimmingpool-område, et gym med sauna, omklædningsrum og et socialt område til fri benyttelse for de nye ejere.

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Nyt moderne hus Fuengirola Costa del Sol. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
Oak47 – 9 5 2 9 3 9 4 6 0

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?