okt 042019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..             FRA 239.000€€              

1.784.000 kr. |    2.394.000 kr.    2.588.000 kr.

Få kørselsvejledning

TYPE 
tinyhome
Rækkehuse
BOLIG
139-145m²
TERRASSE
tinyterrace2 45-79m²
GRUND 
tinyplot 205m²
SOVERUM 
tinybed 3-4
BADERUM 
Antal baderum
3
ORIENTATION 
tinycompas Sydvest
BYGGEÅR 
tinybuild 
2021
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity

EJENDOMSSKAT 
tinycoins
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Et af de mest spændende og længst ventede nye projekter på Costa del Sol, udbydes nu endelig til salg. De hurtige kan nyde godt af de lave startpriser på bare 239.000€, som kun gælder et begrænset antal af ejendomme.

Projektet består af 33 syd- og sydvestvendte lukus-rækkehuse med 3 eller 4 soveværelser, beliggende let tilbagetrukket nær La Duquesa havn, på en priviligeret position der giver hvert eneste hus en spektakulære havudsigt, der strækker sig hele vejen til Gibraltar og den nord-marokkanske kystlinje på den anden side af Middelhavet.

Boligerne har et samlet boligareal fra 139m² til 145m² med kældre på 59m², og terrasser fra 45m² til 79m², tag-terrasser med plunge-pool på 46m² og private haver med mulighed for egen pool også. Privat garageplads medfølger hver bolig, med parkeringsplads til 2 biler.

Komplekset kommer til at få et stort grønt fællesområde med swimmingpool, børnepool, padeltennisbane og legeplads for de mindste. Kontakt os for yderligere materiale, prisliste, planløsninger mm.

Søger du køb af nyt moderne hus til salg i Malaga på Costa del Sol, er disse boliger yderst velegnede. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Projektet opføres central placeret, men stadig roligt, mellem den hyggelige fiskerlandsby Sabinillas og La Duquesa havn mod vest, og charmerende Estepona by mod øst. Lokationen opfylder alle ønsker, om man er til strand, by, golf eller havnemiljø. Området omkring havnene i både Duquesa, Sotogrande og Estepona centrum, byder på alle former for aktiviteter og et bredt udvalg af forskellige spisesteder, tapasbarer og forretninger. Ydermere oser Estepona bymidte langt væk af ægte spansk charme, med sine mange små smalle blomsterfyldte stræder, torvet, kirken og overtal af lokale. Desuden ligger der flere meget prominente golfbaner i kort køreafstand fra huset, hvoraf Valderrama, La Reserva, La Cañada og San Roque er de mest kendte. Skulle alt dette mod forventning ikke række, er der blot 20 minutters kørsel til Puerto Banus havn samt Marbella by, mens der til lufthavnen er ca. 55 minutter i bil.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for disse boliger er endnu ikke fastsat. Ejerforeningen kommer til at have fælles p-kælder, grønt fællesområde med swimmingpool, børnepool, padeltennisbane og en legeplads. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Nyt moderne hus til salg i Malaga. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
From developer

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?