apr 062018
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              349.000€€              

 2.599.000 kr.  |    3.345.000 kr.     3.599.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Penthouse
BOLIG
 143m²
TERRASSE
tinyterrace2 15m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 3
BADERUM 
Antal baderum 
3
ORIENTATION 
tinycompas Vest
BYGGEÅR 
tinybuild 
1999
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 120€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  1017€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Virkelig en god investerings mulighed i form af denne flotte penthouse lejlighed beliggende i hjertet af Nueva Andalucia, et af kystens absolut mest eftertragtede områder. Fra denne meget centrale placering, er der ikke mere end 2 minutters gang til alt hvad hjertet begærer af restauranter, indkøbsmuligheder og interessepunkter i forhold til dagligdagens gøremål. På yderligere 10 minutter til fods, står du midt i den verdenskendte marina Puerto Banus, som byder på yderligere designer-butikker, gourmet restauranter, shoppingcentre og et fantastisk havnemiljø, med gode strande på begge sider. 

Lejligheden er i 2 plan, og ligger på 2. etage, øverst i byggeriet. På underetagen har boligen en stor lys stue, med udgang til én af tre terrasser, køkken ligeledes med udgang til terrasse, et gæstetoilet, og endelig opgang via flot marmortrappe som leder ovenpå, til lejlighedens værelsesafsnit. Udover de 3 soverum, alle med masser af indbygget skabsplads, hvoraf det ene har eget bad mens de andre 2 boligens tredje badeværelse, er der på dette niveau en solrig terrasse, med mulighed for solbadning, grill eller en rolig start på dagen til en kop kaffe. Boligen sælges inkl. privat parkeringsplads i aflåst p-kælder.

Perfekt egnet som investering, grundet den høje efterspørgsel på centralt beliggende boliger i Nueva Andalucia, indenfor kort gang afstand til Puerto Banus havn. Hvad end eget brug, ferie og afslapning er tiltænkt, eller der investeres med henblik på at leje ud, er man dækket rigtigt godt ind her, med udlejningspriser på omkring 1500-1800€ pr. uge i højsæsonen, for en 3 værelses lejlighed i dette område.

 Søger du køb af penthouse lejlighed i Nueva Andalucia ved Puerto Banus på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Boligen er placeret i hjertet af Nueva Andalucia, også kendt som hjemstedet for “The Golf Valley”, i meget kort gang-afstand til lokalområdets kommercielle knudepunkt, hvor der findes en lang række gode barer, restauranter og supermarkeder. På blot 10 minutter yderligere gang, er man ved badevenlige strande samt Puerto Banus, som er en af Europas mest velkendte marinaer. Havnen blev bygget af den lokale forretningsmand og ejendomsudvikler José Banús og blev åbnet i maj 1970. Stedet er kendt for sit luksuriøse præg med dyre forretninger og hyppige anløb af store, dyre lystbåde, tilhørende verdens jetset. Her findes et bredt udvalg af restauranter, strand-barer, shoppingcentre og transport-forbindelser til og fra lufthavnen i Malaga. Desuden ligger ejendommen i smørhullet mellem 3 af kystens mest prominente golfbaner, hvorfor boligen her egner sig perfekt som udlejeobjekt. Der er ca. 40 minutters kørsel til og fra lufthavnen i Malaga.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 120€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. Ejerforeningens arealer har både på grønne fælleshaver, hyggeligt poolområde og aflukket p-kælder i undergrunden. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Billig penthouse bolig til salg Nueva Andalucia Puerto Banus. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3146113

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?