okt 252019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..             275.000€€              

2.054.000 kr. |    2.792.000 kr.    2.946.000 kr.

Få kørselsvejledning

TYPE 
tinyhome
Penthouse
BOLIG
86m²
TERRASSE
tinyterrace2 25m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 2
BADERUM 
Antal baderum
2
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild
1945
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 40€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  350€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Unik penthouse lejlighed til salg i Estepona bymidte, placeret få minutters gang fra restauranter og indkøbsmuligheder, til de lækre badevenlige sandstrande, den kilometerlange promenade og den hyggelige lokale havn.

Boligen er i 2 plan, og netop blevet totalrenoveret, hvorfor den fremstår som helt ny, i en indbydende lys og skandinavisk-inspireret stil. Møbler medfølger desuden i købet, hvilket gør denne bolig nem og hurtig at gå til.

Det indvendige areal huser 2 soveværelser, et gæstetoilet, et stort badeværelse med brus, samt et dejlig køkken med god spiseplads. Der er nyinstalleret aircon i hele lejligheden, ligesom gulve, vinduer, døre, hårde hvidevarer og alt el er fuldstændig sprit nyt.

Udvendigt har man 25m² solrig terrasse at gøre godt med, ideelt til solbadning, grill eller aftenhygge med udkig henover byens tage.

Søger du køb af nyrenoveret lejlighed i Estepona ved Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Boligen ligger midt i hjertet af Estepona centrum, en ideel beliggenhed i kort gåafstand til et enormt udvalg af spisesteder, tapasbarer, butikker og indkøbsmuligheder. Ydermere oser bymidten af ægte spansk charme, med sine mange små smalle blomsterfyldte stræder, torvet, kirken og de mange lokale indbyggere. Der er desuden under 300 meter til nogle af kystens mest badevenlige strande, den 3 kilometer lange strandpromenade som går gennem byen, og den hyggelige havn i Estepona, som igen byder på en bred vifte af spisesteder og lystbåde for de maritim-interesserede.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 40€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Penthouse lejlighed til salg i Estepona bymidte. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
345 BJURFORS

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?