okt 252019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..             265.000€€              

1.980.000 kr. |    2.691.000 kr.    2.839.000 kr.

Få kørselsvejledning

TYPE 
tinyhome
Penthouse
BOLIG
 118m²
TERRASSE
tinyterrace2 122m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 3
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Sydvest
BYGGEÅR 
tinybuild 
2006
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 250€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins 689€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Helt fantastisk penthouse lejlighed til salg i La Duquesa, beliggende i områdets mest veldrevne og populære urbanisationer, med 2 lækre poolområder, parklignende fælleshaver, 2 tennisbaner, p-kælder og 24 timers sikkerhedsvagt.

Lejligheden er en af de absolut bedst placerede i hele byggeriet, med en eftertragtet sydvestlig vending, og en fuldstændig ugeneret udsigt henover de skønne fællesarealer, pools, byen og videre udover Middelhavet.

Boligarealet er på hele 118m², fordelt over 2 plan, og huser 3 gode soveværelser, en stor stue med pejs og 2 langsider i glasskydedøre, separat spisestue, delvist åbent køkken og endelig udgang til den enorme L-formede terrasse, der slanger sig rundt om stue/spisestue, og byder på en helt vidunderlig udsigt, og masser mulighed for at slikke sol, grille og hygge, totalt afskærmet fra naboer og genboer.

En sjælden mulighed for at blive ejer af en af de bedste enheder i dette kompleks, og det endda til en yderst fornuftig pris. Kan nemt udlejes, og ligger i kort gåafstand til strand, by og havn.

Søger du køb af penthouse lejlighed ved Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Penthousen er placeret centralt, 10-15 minutters fra Middelhavet og den hyggelige La Duquesa havn, lidt udenfor Estepona by vest for Marbella. Denne lokation opfylder stort set alle ønsker, om man er til strand, by, golf eller havnemiljø. Området omkring havnene i både Duquesa, Sotogrande og Estepona centrum, byder på alle former for aktiviteter og et bredt udvalg af forskellige spisesteder, tapasbarer og forretninger. Ydermere oser Estepona bymidte langt væk af ægte spansk charme, med sine mange små smalle blomsterfyldte stræder, torvet, kirken og overtal af lokale. Desuden ligger der flere meget prominente golfbaner i kort køreafstand fra huset, hvoraf Valderrama, La Reserva, La Cañada og San Roque er de mest kendte. Skulle alt dette mod forventning ikke række, er der blot 20 minutters kørsel til Puerto Banus havn samt Marbella by, mens der til lufthavnen er ca. 55 minutter i bil.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 250€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. Ejerforeningens arealer har smukt anlagte grønne fælleshaver, 2 store poolområder, 2 tennisbaner, aflukket p-kælder i undergrunden og 24 timers overvågning/sikkerhedsvagt tilknyttet. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Fantastisk penthouse lejlighed til salg i La Duquesa. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3525334

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?