jul 092019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..             219.000€€              

1.634.000 kr. |    2.120.000 kr.    2.320.000 kr.


TYPE 
tinyhome
Penthouse
BOLIG
70m²
TERRASSE
tinyterrace2 55m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 2
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
2004
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 87€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins 294€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Penthouse til salg i attraktive Miraflores, få minutter til fods fra strand, restauranter og supermarkeder, og blot 25 minutters kørsel til og fra lufthavnen i Malaga. Boligarealet udgør 70m², fordelt på 2 soveværelser, 2 badeværelser og et delvist åbent køkken, som nemt kan åbnes helt op til den sydvendte stue. Fra stuen er der havudsigt og udgang til boligens mindre terrasse, hvorfra der er videre opgang til egen 45m² stor tagterrasse, med mulighed og plads til at etablere fx. pergola, grov-køkken, grill og/eller udendørsbruser som flere i byggeriet har gjort. Dette skønne udeområde byder desuden på 180 graders panoramisk udsigt til både by, vand, natur og bjerge. Privat parkeringsplads i undergrunden medfølger i købet.

Søger du køb af penthouse i Miraflores på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Boligen er placeret i Miraflores, et af kystens mest æstetiske områder, beliggende få hundrede meter fra Middelhavet i Mijas Costa. At gå en tur i nærområdet er en oplevelse i sig selv, med sine blomster-pyntede avenuer, smukke grønne fællesarealer, hyggelige stemning og rolige veje. Uanset hvor i Miraflores man befinder sig, er der en restaurant eller indkøbsmulighed indenfor kort rækkevide, ligesom man kan gå til den populære Max Beach, en af områdets bedste strande, på få minutter. Køreturen til og fra lufthavnen tager ca. 25 minutter, mens Marbella er tilgængelig på 15 minutter, i modsat retning.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør kun 87€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. Ejerforeningens arealer har både grønne fælleshaver, stort poolområde og aflukket p-kælder i undergrunden. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Penthouse med panorama view til salg i Miraflores. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3438736

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?