jan 302018
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              359.000€€              

 2.671.000 kr.  |    3.430.000 kr.     3.511.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Penthouse
BOLIG
 100m²
TERRASSE
tinyterrace2 80m²
GRUND 
tinyplot 32m²
SOVERUM 
tinybed 2
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Sydvest
BYGGEÅR 
tinybuild 
2000
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 137€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  365€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Nyrenoveret 2 soverums penthouse til salg i eksklusive Nueva Andalucia i Marbella. Med denne attraktive adresse, og en central beliggenhed i gang-afstand til restauranter, butikker og stranden, har lejligheden et stort udlejepotentiale. Boligen er i 2 plan, og fordelt på følgende måde: Fra indgangen bydes du indenfor i en lys stue med åbent køkken i åben plan. Fra stuen er der udgang til sydvendt terrasse, og et af boligens soveværelser samt badeværelser. På øverste niveau findes endnu et soveværelse med tilhørende badeværelse, samt en stor vestvendt terrasse med flot bjergudsigt og sol hele dagen. Lejligheden er for nyligt blevet renoveret i flot og moderne skandinavisk stil. 

Søger du køb af penthouse bolig ved Puerto Banus i Marbella på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Lejligheden ligger i hjertet af Nueva Andalucia, i gang-afstand til områdets 2 kommercielle knudepunkter i Aloha og Centro Plaza, hvor der findes en lang række gode barer, restauranter og supermarkeder. På blot 10 minutter yderligere gang, er det muligt for at nå både gode badestrande og Puerto Banus, som er en af Europas mest velkendte marinaer. Havnen blev bygget af den lokale forretningsmand og ejendomsudvikler José Banús og blev åbnet i maj 1970. Stedet er kendt for sit luksuriøse præg med dyre forretninger og hyppige anløb af store, dyre lystbåde, tilhørende verdens jetset. Her findes et bredt udvalg af restauranter, strand-barer, shoppingcentre og transport-forbindelser til og fra lufthavnen i Malaga. Desuden ligger ejendommen i smørhullet mellem 3 af kystens mest prominente golfbaner, hvorfor boligen her egner sig perfekt som udlejeobjekt. Der er ca. 40 minutters kørsel til og fra lufthavnen i Malaga.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 137€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. Ejerforeningens arealer har grønne fælleshaver og eget poolområde.

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Billig bolig Costa del Sol. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3081973

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?