okt 152018
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              255.000€€              

 1.902.000 kr.  |    2.414.000 kr.     2.641.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Penthouse
BOLIG
 80m²
TERRASSE
tinyterrace2 64m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 2
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Vest
BYGGEÅR 
tinybuild 
2007
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 275€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  300€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Penthouse lejlighed ved stranden i Benalmadena til salg, netop sat på markedet til bare 255.000€. Boligen fremstår i indflytningsklar stand, og ligger i et apart-hotel byggeri fra 2007, hvilket gør det til et af de nyeste boligkomplekser i centrum af Benalmadena. Dette betyder at en del af ejendommen drives som et hotel, hvorfor der både findes en reception, restaurant, 24 timers overvågning og en kiosk i bygningen. Den centrale beliggenhed kun 200 meter fra stranden i Benalmadena, gør desuden at der er kort gang-afstand til alle former for restauranter, indkøbsmuligheder, barer, Paloma parken og endda havnen Puerto Deportivo. Indvendigt har penthousen 80m² bolig at gøre godt med, fordelt over 2 store soveværelser, 2 badeværelser, moderne køkken og en vestvendt stue med udgang til terrasse med flot panoramisk udsigt henover Benalmadena, Fuengirola bugt, Mijas bjergene og Afrika i horisonten. På toppen af lejligheden findes desuden en 50m² stor, privat tag-terrasse, delvist åben og delvist overdækket med en træ-pergola, hvorfra der er ugeneret udsigt i alle retninger. Opbevaring og privat p-plads følger med i købet.

Søger du køb af penthouse ved stranden i Benalmadena på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Penthousen ligger placeret kun 200 meter fra havet i centrum af Benalmadena Costa, nær områdets 2 bedste og mest badevenlige sandstrande og alle former for infrastruktur. Der er i nærområdet både strandpromenade, masser af restauranter, butikker, offentlig transport (bus og tog), skoler og indkøbsmuligheder. Kun 15 minutters kørsel til og fra lufthavnen i Malaga.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 275€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. Ejerforeningens arealer har både poolområde, fælleshave, en restaurant, reception, kiosk, 24 timers overvågning og aflukket p-kælder i undergrunden. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Penthouse ved stranden i Benalmadena centrum Spanien til salg. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3271348

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?