sep 042018
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              395.000€€              

 2.946.000 kr.  |    3.781.000 kr.     4.126.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Penthouse
BOLIG
 104m²
TERRASSE
tinyterrace2 150m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 2
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
2008
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 200€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  1100€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Super moderne, helt nyrenoveret, luksus penthouse med panoramisk havudsigt til salg i Mijas Costa, oprindeligt solgt for 650.000€ i 2004, nu i udbud for bare 395.000€, netop reduceret fra 495.000€. Realistiske bud stadig velkomne, da sælger ønsker at sælge hurtigt. Denne minimalistiske og smukt indrettede penthouse, er netop blevet fuldstændig renoveret og omdannet til et elegant og fabelagtigt nyt hjem, hvor der er blevet tænkt på alt, med stor omhu og opmærksomhed på detaljer. Boligen fremstår i en stand og stil som er et bolig-magasin værdigt, og egner sig perfekt til køberen som søger et sprit nyt hjem der er lige til at flytte ind i, samt let at vedligeholde. Bare lås døren og forlad din bolig. På en naturskøn beliggenhed, er lejligheden en del af en hyggelig og rolig ejerforening, med fantastisk 360 graders udsigt til vand, bjerge og by, samt kun fem minutters kørsel til Cabopinos intime havn og gode sandstrande i Marbella. Ejendommen er ideelt beliggende i forhold til at udforske Costa del Sol og områdets utallige muligheder; lige fra et slag golf i La Cala til en tur i den berømte Puerto Banus Marina – indenfor kun 15 minutters kørsel, når man stort set alt hvad kysten har at tilbyde, mens Malaga lufthavn ligger 20 minutter fra ens hoveddør. En unik ejendom som skal opleves!

Søger du køb af penthouse lejlighed i Mijas Costa ved Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Penthousen er placeret på strækningen Mijas Costa mellem lufthavnen og Marbella, med ca. 15-20 minutters kørsel til begge. Nærområdet er meget roligt, og består primært af nyere boligkomplekser, beliggende på lukkede veje. Området har en fremragende infrastruktur med både gode golfbaner, sportsfaciliteter, indkøbscentre, restauranter og barer i massevis. Fra boligen er der gang-afstand til en restaurant, en bar og et mini-marked, samtidig med at Royal Beach, en af områdets mest populære strande, ligger indenfor 5 minutters kørsel fra ejendommen.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 200€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. Ejerforeningens arealer har både på grønne fælleshaver, 3 poolområder og aflukket p-kælder i undergrunden. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Renoveret luksus penthouse til salg Mijas Costa Malaga. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3072331

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?