Skandinavisk ejendomsmægler Costa del Sol

 

Bargain Andalucia S.L. er den førende skandinaviske ejendomsmægler på Costa del Sol, med speciale i tvangssalg og salg af ejendomme fra motiverede sælgere. Vi er et uafhængigt mægler-foretagende som ikke går på kompromis med vores kunders kriterier, hvorfor du og dine ønsker altid sættes i absolut første række. Til forskel fra mange andre mæglere på kysten koncentrerer vi os udelukkende om relevansen og kvaliteten af de ejendomme vi præsenterer for vores kunder, i stedet for at tænke på kommissionens størrelse og udelukkende fokusere på egne emner. Med andre ord sammensætter vi hver eneste besigtigelsestur på en måde hvor på du som kunde, får set det bedste af det bedste på kryds og tværs af alle kystens mæglere. Derudover har vi helt  eksklusive kontrakter med et flertal af de største spanske banker, hvilket giver os, og derved dig som vores kunde, tilgang til unikke tvangssalgs ejendomme som du ikke finder hos nogen anden mægler. I mange tilfælde kan du spare mellem 20%-70% ved køb af feriebolig på Costa del Sol via Bargain Andalucia.

Se andre af vores websider  HER.

Virksomheden har eksisteret siden 2008, og samtlige ansatte har beskæftiget sig med ejendomssalg i mange år, i Skandinavien som i Spanien. Vi har mulighed for at fremvise stort set alle boliger som er udbudt til salg på Costa del Sol, da vi er tilknyttet Resales-Online databasen, som er et bredt samarbejde imellem næsten alle sydspanske ejendomsmæglere. Alt i alt har vi idag tilgang til over 30.000 lejligheder, villaer og rækkehuse.

Tilsammen har vi over 30 års erfaring indenfor bolig- samt projektsalg, vi taler selvfølgelig skandinavisk, og medvirker altid aktivt til at forhandle prisen ned for vores klienter, samt rådgiver gennem hele købs processen samt efterfølgende.

Køb bolig sikkert og uden risici, lad en af vores repræsentanter hjælpe dig idag!

Vi ser frem til at høre fra dig.

Husk at vi ikke har alle tilbud på websiden ,hvis du vil have en komplet tvangsliste tilsendt klink her

Med venlig hilsen,

Bargain Andalucia teamet
…..

Autoriseret ejendomsmægler og indehaver
Nikolaj har arbejdet som autoriseret ejendomsmægler i Spanien i over 10 år. Han startede sin karriere hos det, på daværende tidspunkt, største ejendomsselskab, hvor hans funktion de første 2 år udelukkende bestod i at forhandle pris mellem køber og sælger grundet sit brede sprogkendskab. Netop dette kan vores kunder drage stor fordel af idag, hvor markedet er presset og en bolig sjældent bliver solgt til udbudspris – Du kan som køber være helt sikker på at Nikolaj finder smertegrænsen og spare dig penge hvis du køber gennem BargainAndalucia. Nikolaj taler dansk, norsk, svensk, engelsk, tysk, portugisisk og spansk.
Direkte: +34 673 794 599
Kontor: +34 952 811 079 (Marbella)
@: [email protected]
..
Vurdering, sagsbehandling og møde-booking
Sylwia er uddannet akademiøkonom, og har desuden læst jura i Spanien. Hun har efterfølgende arbejdet med vurdering, samt promotion af ejendomme og nybyggede projekter i 4 år. Hendes primære funktion består i at agere bindeled mellem virksomheden, og vores samarbejdspartnere på advokat og bank fronten. Sylwia taler engelsk, spansk og polsk.
Direkte: +34 691 919 738
Kontor: +34 952 811 079 (Marbella)
@: [email protected]
..
Salg og vurdering
Emil er opvokset i Odense og København og uddannet hos DanBolig, hvor han desuden har arbejdet som ejendomsmægler gennem flere år. Efter en årrække på det danske boligmarkedet, har Emil nu bosat sig i Spanien og siden har han lært solkysten at kende særdeles godt. Med sit nærværende væsen og sine mange kontakter i branchen, kan du være sikker på at han afdækker alle dine behov, og finder lige præcis den bolig du søger. Emil taler dansk, norsk, svensk, engelsk og spansk.
Direkte: +34 647 996 660
Kontor: +34 952 811 079 (Marbella)
@: [email protected]
Salg og vurdering
Claire er Irsk og har boet på Costa del Sol, hvor hun har stiftet familie, i over 20 år. Hun har igennem al sin tid på kysten arbejdet indenfor salg af ejendom, helt fra rent administrative stillinger til at være i marken og fremvise, vurdere samt sælge ejendomme. Grundet sine mange år på kysten, og egen bopæl i Mijas Costa, ligger Claires spids kompetance i at finde de allerbedste emner på strækningen fra lufthavnen og vest på til Marbella kommune. Claire taler engelsk og spansk.
Direkte: +34 673 794 599
Kontor: +34 952 932 576 (Mijas Costa)
@: [email protected]
 
Sagsbehandling og møde-booking
Maria er muligvis en af kystens mest erfarne møde-bookere og sagsbehandlere, og har været hos Bargain Andalucia siden starten. Hun vil i nogle tilfælde være den første du får kontakt med hvis du henvender dig via vores hjemmeside – til en afslappet og uforpligtigende snak og dine drømme og planer vedr. evt. boligkøb på Costa del Sol. Maria taler engelsk og spansk.
Direkte: +34 627 638 452
Kontor: +34 952 811 079 (Marbella)
@: [email protected]

….
….

Her finder du os:

Marbella / Nueva Andalucia

Nueva Andalucia kontoret


nuanoffice
Avenida Manolete
Edifico Casano, blok B2
29660 Nueva Andalucia
Marbella
Tlf. +34 952 811 079

——–

Mijas / Calahonda


Calle Jose Orbaneja 30
29649 Mijas Costa
Calahonda
Tlf.+34 951 272 654


BargainAndalucia S.L. har 2 salgsrepræsentanter yderligere:

Gabriel Pegoraro  — [email protected]
Gabriel  taler engelsk ,fransk og spansk.

Sergio Zitic — [email protected]
Sergio  taler spansk og engelsk.

 

Udfyld dine detaljer og indsend formularen her og vi sender dig vores bedste emner

Det siger vores kunder:

Har köpt ett hus genom Bargain Andalusia under våren 2011, i Riviera del Sol Mias Costa.

Vi var mycket nöjda med den information som presenterades på Web-sidan, det stämde bra med vad vi fick se i verkligheten.

Allt fungerade perfekt, Kontakten med advokat och Bankkontakt.

Vi är mycket nöjda med hela konceptet och kan varmt rekommendera Bargain Andalusia.”

Med vänliga hälsningar

Jan Östman

VD / Managing Director
Tel: +46(0)36 37 71 40
Fax: : +46(0)36 37 79 60
Mobile: +46(0)705 27 14 60
[email protected]

 


 

Mine erfaringer fra kjøp av hus i Spania.

 

Jeg begynte å søke etter hus i Spania våren 2011. Jeg fant fort ut at det var et enormt stort marked og mange forskjellige eiendomsmeglere å velge mellom.

Dette var alt fra Norske til Spanske meglerkontorer. Mange av disse operer fra hjemlandet og er derfor avhengig av lokale samarbeidspartnere.

Den første tiden sendte jeg ut en del forespørsler på annonserte hus og avtalte et par visningsturer. Disse turene var særdeles nyttige for å bli kjent i det aktuelle området jeg søkte etter.

Det jeg erfarte etter hvert var at flere av meglerne de fleste Norske var dårlige på oppfølging og kom sjelden med nye alternativer. Det var jeg som kunde som hele tiden selv måtte finne prospekter så jeg ble litt skuffet over dette. På den andre visningsturen kom jeg over meglerfirmaet Bargain Andalucia og kom der i kontakt med Nikolaj Debski.

Dette var vendepunktet for min søken etter hus. Etter at jeg hadde definert mine ønsker til Nikolaj fikk jeg jevnlig nye prospekter tilsendt og han kom stadig med meget gunstige og attraktive tilbud.

Tiden var over med at jeg selv måtte finne prospekter og jeg konsentrerte meg kun om Bargain Andalucia inntill det rette dukket opp og de fant Vår drømmebolig til en meget gunstig pris.

Oppsummert så fikk jeg hele tiden en personlig god oppfølging og utrolig service med alt fra å finne den rette boligen til riktig pris, til hjelp med advokat og andre praktiske ting vi trengte hjelp til. I tillegg snakker de Skandinavisk for jeg personlig syntes var en stor fordel.

Jeg kan på det varmeste anbefale Bargain Andalucia som meglerfirma dersom du ønsker god service og god personlig oppfølging.

Øyvind Hagen

Havneansvarlig

Dir +47 23242437

Mob +47 90785577


 

Bargainandalucia hjälpte mig att hitta mitt drömhus till ett bra pris. Nicolaj tog emot mig i Marbella och visade att stort antal objekt baserat på min budget och hjälpte mig tillslut att förhandla ett bra pris och slutförde affären.

Jag är mycket nöjt med företagets hjälp för att hitta mitt drömhus som jag önskar jag kunde flytta till redan nu.

Per-Gustaf Blom / +46738399910


Jeg kontaktet Bargainandalucia per. mail ut ifra deres hjemmeside på internett og fikk en tilbakemelding i løpet av dagen pr. telefon. Noe jeg satte veldig pris på. Dette var den viktigste grunnen til at jeg ba dem hjelpe meg med kjøp av leilighet. Jeg var i Spania 3 ganger for å kikke på leiligheter og Nikolaj var med meg hele tiden. De har god service, hyggelige medarbeidere og de er pålitlige og ærlige i sin presentasjon.

Jan Jensen:)

[email protected]

 


Ett stort tack till Nikolaj och Bargain Andalicia för hjälpen att hitta vårt drömboende i Spanien.

 

Nikolaj mötte oss i Torremolinos och visade oss ett stort antal objekt baserat på våra önskemål och budget under våra visningsresor.

Vi fick hela tiden ett stort personligt engagemang och en otrolig service med att hitta vårt drömboende bland alla tillgängliga objekt runt Torremolinos, Benalmadena, Fuengirola och La Carla.

 

När vi väl bestämt oss slutförhandlade Nikolaj våra villkor till stor belåtenhet och hjälpte till med advokat och andra praktiska saker.

 

Vi är mycket nöjda med Bargain Andalucia som mäklarfirma och kan varmt rekommendera dem om ni vill ha engagemang och personlig service i sökandet efter er drömbostad i Spanien.

Med vänlig hälsning

Kjell och Kristina Cederlund

Tel. +46725 221 671
[email protected]

 


 

 

Udlejningspotentiale

Hvis man ønsker at udleje sin bolig, på Costa del Sol kan jeg være behjælpelig med, at vurdere udlejningspotentialet og informere omkring diverse tilladelser, afgifter og skatter som man skal have med i sine overvejelser omkring udlejning.
Efterspørgslen på leje af ferieboliger er meget stor, især omkring Marbella , Puerto Banus og Nueva Andalucia. Man kan vælge, at benytte lokale firmaer til udlejning, eller man kan selv finde og udvælge lejerne via Internetportaler og benytte sig af lokale firmaer, til at modtage gæsterne, sørge for rengøring m.v.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?