dec 052018
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              179.000€€              

 1.335.000 kr.  |    1.726.000 kr.     1.831.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Penthouse
BOLIG
 60m²
TERRASSE
tinyterrace2 64m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 2
BADERUM 
Antal baderum 
1
ORIENTATION 
tinycompas Vest
BYGGEÅR 
tinybuild 
2004
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 99€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  258€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Fantastisk penthouse lejlighed til salg i Riviera del Sol nær Malaga, med 2 soveværelser, ét badeværelse med brus, åbent amerikaner køkken, dejlig lys stue og hele 64m² terrasser. Stort set alt i lejligheden er netop blevet udskiftet, så boligen fremstår som var den fuldstændig nybygget med flotte trægulve, køkken i hvid højglans, klimaanlæg, indbyggede skabe i soveværelserne og en helt ny møbelpakke som følger med i købet. Fra boligens stue er der udgang til en vestvendt terrasse med flot udsigt vestover, til Middelhavet, bjergene og nærområdet i Riviera del Sol. Fra terrassen er der videre opgang til egen, 50m² stor tagterrasse, med delvis pergola overdækning samt et udendørs grovkøkken, og naturligvis en endnu skønnere udsigt i 3 retninger, mod både hav, by og bjerge. En skøn feriebolig som er nem at gå til grundet den fantastiske og nye stand, gode centrale beliggenhed og ikke mindst attraktive udbudspris samt lave vedligeholdelses- og fællesudgifter. 

Søger du køb af penthouse ferielejlighed i Mijas Costa ved Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Boligen er placeret i Riviera del Sol, i et roligt og populært område, beliggende kun 1,3 km. fra Middelhavet i Mijas Costa. At gå en tur i nærområdet er en oplevelse i sig selv, med sin nydeligt anlagte hoved-avenue, smukke grønne fællesarealer, hyggelige stemning og rolige veje. Uanset hvor man befinder sig i den nedre del af Riviera del Sol, er der en restaurant eller indkøbsmulighed indenfor kort række-vide, ligesom man kan gå til den populære Max Beach, en af områdets bedste strande, på få minutter. Området har desuden også sin egen golfbane. Køreturen til og fra lufthavnen tager ca. 25 minutter, mens Marbella er tilgængelig på 15 minutter, i modsat retning.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 99€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. Ejerforeningens arealer har både grønne fælleshaver, et poolområde og aflukket p-kælder i undergrunden med tilhørende pulterrum. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Skandinavisk moderne penthouse Riviera del Sol til salg. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
M355978 NORMA FRANCK (EMILIO)

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?