maj 242019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..             219.000€€              

1.635.000 kr. |    2.136.000 kr.    2.351.000 kr.


TYPE 
tinyhome
Villa
BOLIG
 134m²
TERRASSE
tinyterrace2 30m²
GRUND 
tinyplot 1500m²
SOVERUM 
tinybed 3
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Vest
BYGGEÅR 
tinybuild
1970
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 0€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins 275€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Lille spansk perle til salg, i form af dette charmerende landhus i Bermejo, beliggende midtvejs mellem Alora og de smukke smaragdfarvede El Chorro søer.

Huset er bygget i ét plan, og har en rummelig stue/spisestue med pejs, et moderne fuldt udstyret køkken, 3 soveværelser og 2 badeværelser (hvoraf den ene er ensuite), omgivet af et 1500m² stort, fuldt indhegnet landsted med snesevis af frugttræer og hyggelige solkroge. Fra boligens overdækkede terrasse kan du nyde den smukke udsigt over de omkringliggende bjerge og naturlandskabet.

Villaen tilbyder også egen tagterrasse, en 4×5 meter stor swimmingpool, et skur med masser af opbevaringsplads, og parkeringsplads til 2 biler bag elektrisk port. Det har ubesværet adgang fra en asfalteret vej, og ligger 5 minutters gang fra Bermejo centrum hvor du finder et apotek, et par supermarkeder og en lille håndfuld barer og restauranter. Malaga lufthavn ligger 45 minutters kørsel fra ens hoveddør.

Søger du køb af landhus nær Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Boligen er placeret i Bermejo, beliggende midtvejs mellem Alora og de velkendte naturområder omkring de smukke smaragdfarvede El Chorro søer. Landsbyens centrum har et lille udvalg af restauranter, indkøbsmuligheder og barer som man kan gå til på få minutter. Turen til og fra lufthavnen i Malaga tager ca. 45 minutter i bil.

 FORENINGEN
Denne bolig er ikke del af nogen fælles husejerforening, og er derfor ikke pålagt nogen månedlig fællesudgift.

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Skønt spansk hus på landet til salg nær Malaga. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3401911

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?