jul 052019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..             515.000€€              

3.843.000 kr. |    4.959.000 kr.    5.418.000 kr.


TYPE 
tinyhome
Villa
BOLIG
200m²
TERRASSE
tinyterrace2 160m²
GRUND 
tinyplot 752m²
SOVERUM 
tinybed 4
BADERUM 
Antal baderum
3
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild
1979
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 0€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins 820€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Smuk charmerende villa i klassisk andalusisk stil med 4 soverum og egen pool, til salg nær Malaga by, på rolig adresse få minutter fra lokal bycentrum. Denne smukke ejendom som ønskes solgt hurtigt, og er prissat herefter, er opført i 1979 og fremstår i sublim stand lige til at overtage og flytte ind i med det samme.

Bygget på to niveauer er ejendommen fordelt som følger: entré, hyggelig stue med pejs og adgang til en overdækket terrasse med udsigt over bjergene og adgang til have og pool, separat spisestue, stort og fuldt udstyret køkken samt et fuldt gæstebadeværelse. Overetagen: fire store soveværelser, tre har adgang til en stor terrasse med panoramaudsigt, og et stort delebadeværelse med hydromassage bruseniche. Ejendommen har hyggeligt træbjælke loft på begge etager, og en stor overdækket veranda ved siden af poolen, med grill, tekøkken, gæstetoilet og et maskinrum. Til huset er der desuden en stor garage med plads til hele 5 biler. 

Søger du køb af villa nær Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Boligen er placeret i Alhaurin el Grande, en moderne spansk landsby som ligger placeret kun 15 km. vest for Malaga by, midt i et af kystens
mest fantastiske bjerglandskaber. Byen parrer den traditionelle og moderne industri med rustik charme, perfekt egnet for dem som ønsker ikke at være midt i kystens trængsel og travlhed, for at kunne nyde en mere afslappet oplevelse, uden at føle sig total isoleret og afskærmet fra muligheden for at gå ud at spise eller handle ind. Til og fra lufthavnen tager turen ca. 20 min. i bil.

 FORENINGEN
Denne bolig er ikke underlagt nogen månedlig fællesomkostning.

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Smuk spansk villa med pool til salg nær Malaga. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3449560

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?