maj 222018
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              345.000€€              

 2.569.000 kr.  |    3.304.000 kr.     3.556.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Lejlighed
BOLIG
 113m²
TERRASSE
tinyterrace2 23m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 2
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
1989
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 160€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  784€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
En efterhånden sjælden mulighed for at købe en lejlighed i 1. række ud til vandet i Marbella for blot 345.000€. Udover den fantastiske placering helt ud til Middelhavet, kun 200 meter fra en af Marbella’s bedste strande, nyder boligen godt af de mange fællesfaciliteter som findes i urbanisationen, der delvist drives som et apart-hotel: Reception, udlejnings-service, restaurant, indendørs og udendørs pools samt eget gym.

Boligen har hele 113m² indendørs areal at gøre godt med, fordelt på entré, mindre køkken som med fordel kan åbnes op til den store lyse stue samt 2 soveværelser med hver sit badeværelse, begge med brus. Fra lejligheden er der udgang til 23m² stort, sydvendt terrasse-areal, med ugeneret frontal udsigt til fælleshaverne, stranden og det smukke azurblå Middelhav, som i bogstaveligste forstand, ligger 25 meter fra ens næsetip.

Grundet den fantastiske placering på stranden i Marbella, indenfor kort gang-afstand til butikker og restauranter, de mange fælles-faciliteter i komplekset og ikke mindst den lave udbudspris, egner denne bolig sig ideelt som investering med henblik på enten sporadisk eller fast udlejning.

Søger du køb af bolig på stranden i Marbella på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Boligen er placeret på stranden i Marbella Øst, et stærkt eftertragtet område, hvor lejligheder efterhåndend sjældent ses udbudt i denne prisklasse. Området består primært af rolige villaveje og velhodte palme-avenuer som alle fører ned til det azur-blå Middelhav. Der findes indenfor få minutters gang fra ens hoveddør både restauranter, butikker, barer og chiringuitos, mens det blot tager 12 minutters kørsel før man er i Marbella centrum og det velkendte appelsin-torv, med sine smalle hyggelige gader, åbne pladser og hvidvaskede byhuse. Området patruljeres desuden af sikkergedsvagter 24/7.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 160€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. Ejerforeningens arealer har både på grønne fælleshaver, stort udendørs poolområde, indendørs opvarmet pool, gym, restaurant, reception og udlejningskontor. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Strand lejlighed Marbella Costa del Sol til salg. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3183262

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?