aug 032018
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              250.000€€              

 1.862.000 kr.  |    2.386.000 kr.     2.0575.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Lejlighed
BOLIG
 60m²
TERRASSE
tinyterrace2 10m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 3
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Sydvest
BYGGEÅR 
tinybuild 
1983
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 80€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  172€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Oplagt mulighed for at købe en ferielejlighed i Benalmadena som ikke kunne ligge meget bedre, i forhold til badevenlige strande, promenade, restauranter, butikker, havn, parker, offentlig transport og ikke mindst udlejning. Ejeren er yderst motiveret for at sælge, hvorfor udbudsprisen på blot 250.000€ er sat med et hurtigt salg for øje, og slår alt andet i markedet med samme beliggenhed rent prismæssigt. Boligen er fordelt på 60m² med 3 soveværelser (ét bruges idag som spisestue), 2 badeværelser, stue, køkken og tilhørende 10m² stor vestvendt terrasse der byder på havudsigt. I kort gang-afstand fra en hoveddør (2-15 minutter), finder man alt fra badevenlige strande, havn, promenade, restauranter, butikker og kasino, til offentlig transportforbindelser til lufthavnen og grønne parker. Egner sig derfor perfekt til udlejning i de måneder man ikke selv er til stede, samt grundet de meget lave fællesudgifter og ejendomsskat.

Søger du køb af bolig ved stranden i Benalmadena på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Denne lejlighed ligger i Benalmadena Costa, nær områdets 2 bedste badevenlige sandstrande og alle former for infrastruktur. Der er i nærområdet både strandpromenade, masser af restauranter,  butikker, offentlig transport (bus og tog), skoler og indkøbsmuligheder. Kun 15 minutters kørsel til og fra lufthavnen i Malaga.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør kun 80€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. Ejerforeningens arealer har en lille grøn fælleshave, et poolområde og aflukket p-kælder i undergrunden. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Strand lejlighed til salg Benalmadena Malaga. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3226903

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?