okt 222019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

strand penthouse til salg i casares

..             269.000€€              

2.009.000 kr. |    2.742.000 kr.    2.892.000 kr.

Få kørselsvejledning

TYPE 
tinyhome
Penthouse
BOLIG
 102m²
TERRASSE
tinyterrace2 28m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 3
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
2001
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 130€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins 780€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Skøn strand penthouse til salg i Casares Playa, i 2 plan og med 3 soveværelser, beliggende i absolut 1. række til Middelhavet. Der er direkte adgang til badevenlig sandstrand, fra foreningens frodige grønne fælleshaver og 2 store poolområder.

Penthousen ligger midt i mellem populære Estepona by, og den mindre men meget hyggelige og autentiske fiskerlandsby San Luis de Sabinillas med den tilhørende havn i La Duquesa, hvortil man kan gå på godt og vel 20 min., langs promenaden og Middelhavet.

Boligen er fordelt over 2 etager, hvoraf der nederste del består af entré, soveværelse, badeværelse, stor sydvendt stue, delvist åbent køkken (som med fordel kan åbnes helt op), samt udgang til en dejlig sol-terrasse med udsigt til poolområdet og vandet. 

Øvre etage består af 2 soveværelser, hvoraf det ene har udgang til egen terrasse, samt et dele badeværelse i gangen mellem de 2 værelser.

Boligen er generelt i god stand, og har kombineret klimaanlæg/varmesystem i alle rum, højhastigheds fiberbredbånd samt installation af satellit/ internet tv. Den er desuden del af et aflukket community med videoovervågning og rigelig med parkering for beboere.

Ønsker man at leje ud, er der rig mulighed for at få dækket både lån, renter, forbrug og fællesudgifter her, grundet den attraktive beliggenhed ud til stranden og høje efterspørgsel på leje, specielt i højsæsonen.

Søger du køb af bolig ved Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Boligen er placeret centralt, men alligevel roligt, på stranden i Casares ved siden af Sabinillas fiskerlandsby og La Duquesa havn, på vestsiden af Estepona. Lokationen opfylder alle ønsker, om man er til strand, by, golf eller havnemiljø – og det altsammen indenfor kort gang-afstand fra ens hoveddør. Området omkring havnene i både Duquesa, Sotogrande og Estepona centrum, byder på alle former for aktiviteter og et bredt udvalg af forskellige spisesteder, tapasbarer og forretninger. Ydermere oser Estepona bymidte langt væk af ægte spansk charme, med sine mange små smalle blomsterfyldte stræder, torvet, kirken og overtal af lokale. Det samme er gældende for den hyggelige San Luis de Sabinillas, som nås på 20 minutter gang. Desuden ligger der flere meget prominente golfbaner i kort køreafstand fra huset, hvoraf Valderrama, La Reserva, La Cañada og San Roque er de mest kendte. Skulle alt dette mod forventning ikke række, er der blot 20 minutters kørsel til Puerto Banus havn samt Marbella by, mens der til lufthavnen er ca. 55 minutter i bil.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 130€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. Ejerforeningens arealer har både grønne fælleshaver, stort poolområde og p-areal for beobere. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Billig strand penthouse til salg i Casares Playa på Costa del Sol. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3467689

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?