aug 032018
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              217.000€€              

 1.616.000 kr.  |    2.071.000 kr.     2.235.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Penthouse
BOLIG
 85m²
TERRASSE
tinyterrace2 20m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 2
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Vest
BYGGEÅR 
tinybuild 
2002
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 69€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  485€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Sjældent udbudt duplex penthouse lejlighed midt i Marbella by til salg for blot 217.000€, beliggende 150 meter fra byens bedste strand samt den gamle havn. Lejligheden fremstår i beboelig stand, men kunne med fordel friskes op med henblik på videresalg eller udlejning. Indenfor er der fra entréen adgang til gæstetoilet, køkken, udendørs vaske/tørrerum samt lys vestvendt stue med udgang til stor privat terrasse hvorfra der er udsigt til grønne fællesarealer, pools og ikke mindst Middelhavet. Videre er der fra lejlighedens gangareal, opgang til 2. salen, som huser de 2 soveværelser, samt et stort dele-badeværelse. Taget beliggenhed, udsigt og terrasse-størrelse i betragtning, er dette er decideret røverkøb til 217.000€, med rig mulighed for både at sætte sig eget præg på boligen, og bruge den selv, leje ud, eller videresælge med fortjeneste.

Søger du køb af penthouse ved stranden i Marbella ved Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Ejendommens lokation er helt central i Marbella midtby, lige ud til byens bedste strand og havnen. Nær lejligheden starter byens populære og smukke 8 km. lange strandpromenade, som strækker sig hele vejen fra den gamle by og indtil eksklusive Puerto Banus havn. Langs den idylliske rute findes et hav af strandbarer, chiringuitos, restauranter, supermarkeder og badevenlige sandstrande med masser af fysiske aktiviteter for børn og voksne. Derudover er den hyggelige gamle bymidte blot 10 minutters gang fra lejligheden, hvor man både finder appelsin-torvet med sit brede udvalg af restauranter, og de karakteristiske, smalle spanske stræder, som snor sig mellem de lokale hvidkalkede byhuse. Med andre ord finder man alt hvad man har brug for, indenfor blot få minutters gang fra ejendommen.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør kun 69€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. Ejerforeningens arealer har både på grønne fælleshaver, 2 poolområder og aflukket p-kælder i undergrunden. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Strand penthouse til salg Marbella by Malaga Spanien. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3123856

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?