jul 062018
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              165.000€€              

 1.229.000 kr.  |    1.557.000 kr.     1.688.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Penthouse
BOLIG
 75m²
TERRASSE
tinyterrace2 20m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 2
BADERUM 
Antal baderum 
1
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
1998
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 165€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  508€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Suveræn investeringsmulighed i form af denne 2 soverums penthouse lejlighed til salg nær stranden i Marbella, i udbud via spansk bank til bare 165.000€. Boligen trænger til en kærlig hånd, hvilket sammen med prisen gør den ideelt egnet for købere med renovation, og gensalg/udleje i tankerne.

Fordelt på et 75m² stort boligareal, huser denne lyse lejlighed 2 soveværelser, en rummelig stue med aircondition, pejs, åbent køkken og store vinduespartier på 3 langsider, ét badeværelse og endelig udgang til en egen 2om² stor penthouse-terrasse med udsigt til både grønne arealer, bjerge og Middelhavet mod øst, vest og syd.

Boligen har en fantastisk placering i Marbella Øst, kun 500 meter fra et supermarked og bare 1.4 km. fra gode badevenlige sandstrande og hyggelige Cabopino havn – præcis tilpas nok tilbagetrukket fra kystvejen og restauranter, til at man ikke skal bekymre sig om støj, men blot nyde tilværelsen i grønne, rolige omgivelser, på en af kystens bedste adresser.

Søger du køb af bolig ved Malaga på Costa del Sol, er disse boliger yderst velegnede. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Boligen er placeret nær stranden i Marbella Øst, et stærkt eftertragtet område, hvor lejligheder og i særdeleshed penthouses, sjældent udbydes i denne prisklasse. Det lokale nabolag består primært af rolige villaveje og velhodte palme-avenuer som alle fører ned til områdets mange gode sandstrande og Middelhavet. Der findes indenfor få minutters gang fra ens hoveddør både restauranter, butikker, barer og chiringuitos, mens det blot tager 10 minutters kørsel før man er i Marbella centrum og det velkendte appelsin-torv, med sine smalle hyggelige gader, åbne pladser og hvidvaskede byhuse. 

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 165€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. I forbindelse med ejendommen er der et stort poolområde, grønne fælleshaver og en kunstig dam. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Tvangssalgs penthouse Marbella billigt til salg. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3209419

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?