jul 102019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              995.000€€              

7.426.000 kr. |    9.649.000 kr.    10.579.000 kr.


TYPE 
tinyhome
Villa
BOLIG
430m²
TERRASSE
tinyterrace2 90m²
GRUND 
tinyplot 1700m²
SOVERUM 
tinybed 4
BADERUM 
Antal baderum
4
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild
1971
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 80
€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins 1420€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Vi er vant til at finde markedets bedste tilbud, men dette er dog alligevel i en liga for sig selv! Kæmpe herskabsvilla på tvangssalg fra banken i hjertet af The Golden Mile i Marbella, til en pris som er lavere end selve grundens værdi alene. Beliggenheden er uden sammenligning solkystens bedste og mest eksklusive, og et sted man stort set altid må kigge langt efter, såfremt at man ønsker at købe enten en byggegrund (da området har været fuldt etableret siden 70-80’erne), eller vil holde sig til at investere for under én million euro – villaer i denne prisklasse kommer ganske enkelt meget meget sjældent i udbud.

Huset er opført i 1971, gedigent bygget i 2 plan, og består af hele 430m² ejendom midt på en af Europa’s mest prestigefyldte adresser, med Middelhavets kant, strandpromenade og et kæmpe udvalg af butikker og restauranter blot 900 meter fra sin hoveddør.

Som det fremgår af fotos, fremstår huset i en stand som egner sig ideelt til renovering. Desuden er alle rum i denne yderst rummelige ejendom kæmpestore, hvilket yderligere gør boligen til et perfekt kanvas for købere eller investorer som leder efter et solidt håndværkertilbud. På underetagen findes en entré, en enorm stue med pejs, hvorfra der er udgang til overdækket terrasse og grillareal, samt husets 1700m² store have med egen pool, en separat spisestue, stort køkken, et gæstebadeværelse, et stort soveværelse og tilhørende badeværelse. Øvre etage huser villaens 3 sidste soveværelser, alle med egne badeværelser og udgang til solrig terrasse. Grunden som er aflukket bag mur er yderst privat og uden indkig, og har udover en fuldmoden vegetation også en garage med plads til 2-3 biler.

Moderne villaer på The Golden Mile i denne størrelsesorden, med beliggenhed på den “rigtige” (nedre side mellem vejen og havet) side af AP-7 motorvejen som huset her gør, ligger normalt i et prisleje fra 2.500.000-3.000.000€ og opefter, hvilket selvsagt gør denne chance til en helt uhørt god mulighed for at lave en investering som ikke byder sig ret ofte – og slet ikke i et opadgående marked hvor vi ser færre og færre attraktive tvangssalg. 

Søger du køb af villa til renovering på The Golden Mile i Marbella på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Villaen ligger i hjertet af en af Europa’s mest fornemme adresser, i form af den 4 km. lange The Golden Mile, der forbinder den gamle Marbella by med pulserende og verdenskendte Puerto Banus. Med et af kontinents mest eksklusive renomér, og en beliggenhed som ligger grund til nogle af verdens dyreste ejendomme, er der fra huset kort gang-afstand til alt, lige fra restauranter og barer, til strandpromenade og parkmiljø, samtidig med at placeringen på en lille villavej er dejlig rolig og privat. Der er fra ejendommen nem forbindelse til motorvejen, hvorfra turen til og fra lufthavnen tager ca. 40 minutter i bil.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 80€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele husejerforeningen. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Tvangssalgs villa på The Golden Mile i Marbella til salg. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3452758

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?