apr 202018
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              690.000€€              

 5.138.000 kr.  |    6.612.000 kr.     7.160.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Villa
BOLIG
 311m²
TERRASSE
tinyterrace2 105m²
GRUND 
tinyplot 1000m²
SOVERUM 
tinybed 4
BADERUM 
Antal baderum 
4
ORIENTATION 
tinycompas Sydøst
BYGGEÅR 
tinybuild 
1998
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 136€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  2820€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
En efterhånden meget sjælden mulighed for at købe en stor villa til renovering i attraktive Nueva Andalucia, til lavere pris end et grundstykke alene ville koste på en lignende adresse – udfordringer er blot at der ikke er flere grundstykker tilbage, så centralt beliggende i området som også er kendt under navnet “The Gold Valley”. Grundet den meget nære placering til nogle af Europas bedste golfbaner, den verdenskendte marina Puerto Banus og adresse i evigt-populære Marbella, og et marked hvor udbud er på vej ned og priser på vej op (stigning på 4,48% siden Q1 2017), må dette tilbud anses for værende en suveræn chance for at gøre en enestående investering. Læg dertil den nuværende situation i Marbella, som betyder at der er omkring 2 års ventetid på byggelicenser i forhold til at opføre nye huse på tomme/ubebyggede grunde, og du har en opskrift her som ikke bliver meget bedre fra en investors synspunkt.

Huset er oprindeligt fra 1998, og planen var at sætte det fuldstændig i stand, men ejeren har nu valgt at sælge midt i processen, grundet personlige forhold. Dette giver nu den næste ejer, chancen for at handle til både attraktiv pris, men ligeledes sætte sit helt eget præg på villaens identitet og stil. Indvendigt er der hele 311m² at gøre godt med, fordelt på 2 plan, mens det 1000m² store grundstykke byder på en god privat have med pool, uden indkig fra naboer eller omkringliggende bygninger.

Alt i alt et perfekt kanvas, med stort potentiale for gensalg med god fortjeneste, grundet en ekstremt efterspurgt beliggenhed, nærhed til alt og ikke mindst en attraktiv udbudspris. Vi anbefaler at tage kontakt hurtigst muligt hvis emnet har interesse, da det forventes solgt hurtigt.

Søger du køb af villa i Nueva Andalucia i Marbella på Costa del Sol, er dette hus yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Villaen er placeret i hjertet af Nueva Andalucia, også kendt som hjemstedet for “The Golf Valley”, indenfor gang-afstand til lokalområdets kommercielle knudepunkt, hvor der findes en lang række gode barer, restauranter og supermarkeder. På blot 15 minutter yderligere gang, er man ved badevenlige strande samt Puerto Banus, som er en af Europas mest velkendte marinaer. Havnen blev bygget af den lokale forretningsmand og ejendomsudvikler José Banús og blev åbnet i maj 1970. Stedet er kendt for sit luksuriøse præg med dyre forretninger og hyppige anløb af store, dyre lystbåde, tilhørende verdens jetset. Her findes et bredt udvalg af restauranter, strand-barer, shoppingcentre og transport-forbindelser til og fra lufthavnen i Malaga. Desuden ligger ejendommen i smørhullet mellem 3 af kystens mest prominente golfbaner, hvorfor boligen her egner sig perfekt som udlejeobjekt. Der er ca. 40 minutters kørsel til og fra lufthavnen i Malaga.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 136€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoverings-udgifter, forbundet med drift af husejerforeningen, sikkerhed og de omkringliggende gader.  

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Unik chance renoveringsvilla Nueva Andalucia Marbella til salg. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

 

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3048683

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?