mar 262019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              199.000€€              

 1.485.000 kr.  |    1.922.000 kr.     2.078.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Lejlighed
BOLIG
 60m²
TERRASSE
tinyterrace2 18m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 2
BADERUM 
Antal baderum 
1
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
1970
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 110€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  362€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Her er der virkelig mulighed for at gøre et ægte røverkøb, i form af denne perfekt beliggende, og nyligt renoverede, lejlighed til salg 200 meter fra stranden i Benalmadena centrum, med god sydvendt terrasse, flot hav- samt byudsigt, og i meget kort gang-afstand til hundredevis af restauranter, barer, indkøbsmuligheder, parker og havnemiljø. I takt med at markedspriserne er stigende, og udbuddet af gode ejendomme på de mest attraktive og centrale beliggenheder er stærkt faldende, er der her virkelig mulighed for at gøre en handel til omkring 20-30% under reel markedsværdi for beliggenhed/type ejendom. Boligen ligger i 2. række til Middelhavet og strandpromenaden, i en velholdt blok fra 1970, og fremstår delvist renoveret og indflytningsklar. Den er fordelt over 2 gode soveværelser, det ene med indbygget skabsplads, et delebadeværelse med brus, nyere åbent køkken, god størrelse stue med udgang til terrasse, hvorfra byens liv og det smukke azurblå Middelhav kan nydes, til en kop morgenkaffe eller en omgang mad i det fri senere på dagen – solen følger med stort set hele dagen, grundet den sydlige orientation. Fra ens hoveddør har man i bogstavligste forstand alt indenfor et stenkast – restauranter på stribevis, 4 supermarkeder, masser af sportsbarer og caféer, den fantastiske badestrand Playa Alonso, grønne Parque Paloma og den overskønne lystbådhavn Puerto Marina. At finde en bolig til denne pris, så centralt til både byliv, strand, havn og lufthavn, tilmed i nyligt renoveret stand og med havudsigt, hører sig bestemt til en yderst sjældenhed, hvorfor vi anbefaler at tage kontakt hvis dette tilbud fanger din interesse, da det helt sikkert kun er spørgsmål om kort tid, før lejligheden er solgt. 

Søger du køb af feriebolig ved stranden i Benalmadena på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Lejlighed ligger i Benalmadena centrum, bare 200 meter fra områdets 2 bedste badevenlige sandstrande, og alle former for infrastruktur: Strandpromenade, masser af restauranter, caféer, barer, butikker, park, havn, offentlig transport (bus og tog), skoler og indkøbsmuligheder. Kun 15 minutters kørsel til og fra lufthavnen i Malaga.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 110€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. Ejerforeningens arealer består af en stor grøn fælleshave, et stort poolområde, et grill-areal og aflukket p-område. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Unik chance strandlejlighed Benalmadena Malaga til salg. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3386206

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?