dec 132019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..             450.000€€              

3.362.000 kr. |    4.558.000 kr.    4.705.000 kr.

Få kørselsvejledning

TYPE 
tinyhome
Finca
BOLIG
295m²
TERRASSE
tinyterrace2 105m²
GRUND 
tinyplot 14.880m²
SOVERUM 
tinybed 3
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
2003
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 0€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins 534€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Dette landhus til salg nær Malaga på Costa del Sol, er en af de mest unikke og bedst udførte fincaer man kan støde på i Spanien – og den kan blive din for blot 450.000€!

Med stærk inspiration fra den spanske arkitekt Antoni Gaudí, som bl.a. stod bag den verdenskendte Sagrada Família kirke i Barcelona, er ejendommen her fuldstændig unik og sin egen i sit udtryk, bygget på en næsten 15.000m² kæmpemæssig privat grund, der både omfatter olivenplantager, masser af mandeltræer, egen appelsinlund og sågar en OCA licens som tillader at drive stutteri og/eller holde op til 5 heste.

Boligen er bygget i 2003 og derfor relativ ung, hvorfor den fremstår i vældig flot og indflytningsklar stand. På det 295m² store boligareal, som er fordelt over 2 plan, findes der på grundniveau en stor lys opholdsstue med hyggelig levende pejs, en separat spisestue, 2 soveværelser, 2 badeværelser og et stort fuldt-udstyrret køkken. Fra både køkken og stuer, er der udgang til husets skønne terrasse-arealer, som nyder godt af en storslået udsigt til det autentiske, omkringliggende landskab og bjerge. På nedre etage findes et 3. soveværelse, med egen indgang udefra.

Fincaens terrasse-arealer er lige så unikke som huset selv, med egen stor pool og masser af mulighed for at sidde i både skygge og nyde et godt glas vin til et lækkert måltid med familien, eller bare dase i solen hele dagen på langs. Huset har desuden egen garage, og yderligere plads til gæsteparkering bag mur.

Er du på udkig efter noget helt unikt som ingen andre har, samtidig med at du sætter pris på det autentiske Spanien, fred og ro samt en kort køretur til og fra lufthavnen i Malaga, har du en glimrende chance for at realisere drømmen her!

Vi har tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Boligen er placeret nær Coín og Monda lidt nordvest for Malaga by, på Costa del Sol i Sydspanien. Området har et godt ry blandt både lokalbefolkningen, landmænd og de udlandske husejere som ønsker ro og natur, men samtidig en fornuftig infrastruktur med byliv. Både Coín og Monda tilbyder nemlig som en nogle få landsbyer, en bred vifte af butikker (Mercadona, Dia, Aldi, Lidl), grønthandlere (lokale frugt og grøntsager) og deciderede bycentrum. Det er altså ikke kun landbruget som vægtes højt her, men ligeså den typiske andalusiske livsstil, som også er et vigtigt aspekt i det daglige liv omkring landsbyerne. Udover ​​de mange lokale tapasbarer og restauranter, findes der også masser af udendørs aktiviteter, som du og din familie kan nyde godt af: Vandreture, river-tafting, cykling, ridning m.m. 

 FORENINGEN
Der er ingen fællesudgifter forbundet med denne bolig.

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Unikt spansk landhus til salg nær Malaga. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3518851

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?