nov 122012
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

Uovertruffen cremefarvet sydvest-vendt villa med 4 soverum, sælges nu direkte fra banken til KUN 550.000€ sat ned fra 1.600.000€! Beliggende kun 1o minutters kørsel fra Puerto Banus i fantastiske grønne omgivelser midt i mellem golfbaner og idylske skovområder, præsenterer denne smukke 300m2 store murstens-villa sig særdeles godt.

De 300m2 boligareal er fordelt på 3 plan og byder på 4 store soverum, 3 badeværelser, en stor opholdsstue med udgang til lækker terrasse med en fantastisk udsigt til de omkringliggende skovområder og Middelhavet i baggrunden, alt sammen beliggende på et 1200m2 stort grundstykke. Der er masser af udbygningsmuligheder i huset, bl.a. kan den uudnyttede kælder nemt laves om til en separat lejlighed. Huset er bygget i 2004 og fremstår i god stand da det er opført i gode materialer, og behøver derfor ingen renovering blot en gang maling og rengøring.

Med sin centrale beliggenhed i rolige omgivelser mellem Los Arqueros Golf og La Quinta, er der rig mulighed for at benytte sig af de omkringliggende baner som er blandt kystens bedste (Los Naranjos, La Quinta, Aloha og Las Brisas), og ligeledes nem adgang til lufthavnen (45 min.), Marbella (10 min.) og Gibraltar (1 time).

En af de bedste villaer som har været udbudt til salg mellem Los Arqueros og La Quinta, som pga. sin optimale orientering og beliggenhed samt uhørt lave pris, sikre sol og fuld valuta for pengene uanset om man køber med henblik på spekulation/investering eller blot som et trygt hjem for familien.

Bolig til salg på Costa Del Sol,køn Villa Benahavis skriv til [email protected] for fremvisning eller mere information ,bargainandalucia har mange andre attraktive konkursboliger som ikke er udbudt til salg på websiden ,bed om den opdateret aktuel-tvangssalgsliste nu.

REGISTRER DIG OG BLIV INFORMERET OM NYE TVANGSALG PÅ MAIL 

 

Kontakt os for fremvisning – 0034 673 794 599.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?