sep 142018
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              335.000€€              

 2.498.000 kr.  |    3.207.000 kr.     3.499.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Villa
BOLIG
 165m²
TERRASSE
tinyterrace2 58m²
GRUND 
tinyplot 315m²
SOVERUM 
tinybed 3
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Sydvest
BYGGEÅR 
tinybuild 
1970
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 120€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  1157€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Sjældent udbudt fritstående villa med egen pool på stranden i Estepona til salg. Ejeren udbyder huset til en lav pris, med forventningen om at få det afsat inden månedens udgang, grundet personlige årsager. Villaen er i 2 plan, og har 3 soveværelser, 2 badeværelser, stort nyere køkken, 2 opholdsstuer samt flere terrasser, hvoraf den sydvestvendte hovedterrasse har en fantastisk udsigt udover Middelhavet. På ydersiden har boligen egen lille, vedligeholdelsesvenlig have, med pool, grill-areal og en overdækket terrasse. Huset er fra 1970, men fremstår i fin stand, grundet løbende modernisering. Egner sig perfekt som udlejningsobjekt, eller som feriebolig til eget brug, grundet den nære afstand til stranden, byliv og gode golfbaner.  

Overvejer du køb af villa med pool på stranden i Estepona på Costa del Sol, kan denne bolig varmt anbefales. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Huset er placeret centralt men alligevel roligt, på stranden ca. 3 km. vest for Estepona by og havn. Lokationen opfylder alle ønsker, om man er til strand, by, golf eller havnemiljø – og det altsammen indenfor kort afstand fra ens hoveddør. Området omkring havnene i både Duquesa, Sotogrande og Estepona centrum, byder på alle former for aktiviteter og et bredt udvalg af forskellige spisesteder, tapasbarer og forretninger. Ydermere oser Estepona bymidte langt væk af ægte spansk charme, med sine mange små smalle blomsterfyldte stræder, torvet, kirken og overtal af lokale. Det samme er gældende for den hyggelige San Luis de Sabinillas. Desuden ligger der flere meget prominente golfbaner i kort køreafstand fra huset, hvoraf Valderrama, La Reserva, La Cañada og San Roque er de mest kendte. Skulle alt dette mod forventning ikke række, er der blot 20 minutters kørsel til Puerto Banus havn samt Marbella by, mens der til lufthavnen er ca. 55 minutter i bil.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 120€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af ejerforeningens fællesområder og faciliteter. Ejerforeningens arealer har både grønne fælleshaver, et stort fælles poolområde og p-plads. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Køb villa med egen pool på stranden i Estepona igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3065173

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?