jul 092019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              395.000€€              

2.947.000 kr. |    3.824.000 kr.    4.186.000 kr.


TYPE 
tinyhome
Villa
BOLIG
 116m²
TERRASSE
tinyterrace2 80m²
GRUND 
tinyplot 250m²
SOVERUM 
tinybed 4
BADERUM 
Antal baderum
3
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild
1970
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 50€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins 456€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Helt nyrenoveret bungalow til salg i Calahonda, med hele 4 soverum, 3 badeværelser, super hyggelig have og egen swimmingpool. Boligens areal er på 116m², mens den sydvendte have (grund) og terrasse udgør henholdsvis 250m² og 80m². Huset som har netop gennemgået en gennemgribende renovation, og fået nyt køkken, badeværelser, el, gulve, fliser på terrassen, swimmingpool m.m., fremstår fuldstændig indflytningsklart og lige til at gå til.

Den super centrale beliggenhed i bunden af Calahonda, gør det nemt og bekvemt at komme rund til fods, hvor du finder både 3 store supermarkeder, et bredt udvalg af restauranter, caféer og pubs, samt et par af Mijas Costa’s bedste strande, indenfor blot 10 minutters gang fra ens hoveddør. Nabolaget er veletableret og består primært af ét-plans bungalows som er bygget omkring 70’erne, beboet af ejere som er tilstede året rundt og altså bor her permanent.

Et perfekt hus at starte ud med, da prisen er lav, beliggenheden god, og faciliteterne gør at man blot behøver at hente nøglen, hvorefter man er klar til at nyde sin ferie og det fantastiske klima fra dag 1. Huset er desuden yderst velegnet til udlejning, hvis man ønsker det.

Søger du køb af hus med egen pool i Calahonda på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Villaen ligger placeret i den nederste del af Calahonda, på strækningen Mijas Costa mellem lufthavnen og Marbella, med ca. 20 minutters kørsel til begge. Nærområdet er meget roligt og veletableret, med en fremragende infrastruktur der byder på både gode golfbaner, masser af sportsfaciliteter, indkøbscentre, restauranter og barer i massevis. Altsammen ligger indenfor 10 minutters gang fra huset, inkl. Royal Beach som er en af områdets mest populære strande.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 50€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele husejerforeningen. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Villa med pool til salg i Calahonda ved Malaga. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3436600

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?