sep 042019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..             270.000€€              

2.013.000 kr. |    2.705.000 kr.    2.919.000 kr.

Få kørselsvejledning

TYPE 
tinyhome 
Villa
BOLIG
 145m²
TERRASSE
tinyterrace2 50m²
GRUND 
tinyplot 550m²
SOVERUM 
tinybed 2
BADERUM 
Antal baderum
1
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild
1976
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 0€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins 110€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Ekstremt sjælden mulighed for at købe en fritstående villa med egen pool og fantastisk panorama udsigt udover Middelhavet, til samme pris som en 2 soverums lejlighed i samme område. Villaen fremstår i stort set oprindelig stand fra 1976, og kræver en gennemgribende renovering, hvorfor den i samspil med den ekstremt attraktive pris, egner sig perfekt som investering med henblik på renovation med værdiforøgelse og evt. gensalg eller udlejning for øje.

Indvendigt har huset på nuværende tidspunkt 2 soveværelser, ét badeværelse, et lille køkken, en stue med en stor endevæg i glas og et bryggers. Udvendigt er der diverse terrasse-arealer, en tag-terrasse, en have og egen swimmingpool.

La Cala de Mijas er en af kystens mest populære kystbyer, og villaer i dette område er svære at finde til under 400-500.000€. Fra husets priviligerede position på toppen af en lille grøn bakke i udkanten af netop La Cala, har man masser af natur og ro omkring sig, uden at man går på kompromis med de mange muligheder byen tilbyder i form af mange gode spisesteder, Mijas Costa’s bedste badestrand og 3 store indkøbscentre – altsammen indenfor under 15 minutters gang fra din hoveddør. 

Søger du køb af villa til renovering i La Cala de Mijas på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Villaen ligger på en let forhøjet grund kun 900 meter fra stranden og La Cala de Mijas centrum, som er en charmerende kystby beliggende på stranden i Mijas Costa, indenfor kort afstand til Marbella og Fuengirola, ca. 20 minutters kørsel vest for Malagas internationale lufthavn. De fleste elsker charmen i denne gamle fiskerby, uspoleret af den masseturisme man ser enkelte andre steder, med sine gyldne sandstrande og brede udbud af sportslige aktiviteter. De lange strande er velplejede, rene og byder på blødt, gyldent sand. Mens La Cala har opretholdt en stor portion af den autentiske spanske charme, har byen dog også påtaget sig et mindre internationalt præg, hvorfor alle former for engelsk og skandinavisk talende banker, læger, apoteker, restauranter og supermarkeder er at finde. Mht. rekreation, findes der i og omkring La Cala en overflod af gode sportsfaciliteter, så som tennisklubben “Club del Sol”, Miraflores petanque, flere sportshaller, dykkercentre og stort set alle tænkelige former for udendørs aktivitet inden for få minutter fra landsbyen.

 FORENINGEN
Denne bolig er ikke underlagt betaling af fællesudgifter.

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Villa til renovering i La Cala de Mijas. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
 R3502450

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?