okt 182019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..             359.000€€              

2.682.000 kr. |    3.656.000 kr.    3.883.000 kr.

Få kørselsvejledning

TYPE 
tinyhome
Villa
BOLIG
 105m²
TERRASSE
tinyterrace2 30m²
GRUND 
tinyplot 650m²
SOVERUM 
tinybed 2
BADERUM 
Antal baderum
1
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild
1970
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 70€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins 875€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Villa til salg i Mijas Costa, perfekt egnet til renovering, grundet både prisen og det realtivt beskedne antal bolig m², som kan fordobles på baggrund af grundens størrelse. Gør man det, har man et nyt hus, på en eftertragtet beliggenhed, i gang-afstand til det meste, og med en flot åben udsigt til Middelhavet oveni – kriterier som vægter højt hos mange købere – hvilket gør denne mulighed til en potentielt rigtig god investering.

Huset har på nuværende tidspunkt 105 veludnyttede m² bolig at gøre godt med, fordelt over 2 soveværelser, en stor stue med spisestue, delvist åbent køkken og ét badeværelse. Vælger man at udvide, er der mulighed for at få 4-5 soveværelser i meget fornuftig størrelse, og endnu 1-2 badeværelser totalt set. Stuen og køkken kan med fordel åbnes helt op, men størrelsen på begge er sådan set fornuftig som den er.

På ydersiden af denne villa til salg i Mijas Costa, har man 650m² privat grund, vendende mod syd og Middelhavet, med flot udsigt til vandet, henover grønne områder og byens tage.

Fra huset er der blot 10 min. gang til indkøb, strand og restauranter, og en kort køretur på ca. 20 minutter til lufthavnen.

Et hus som egner sig godt for investorer eller købere der søger et godt kanvas de selv kan modificere efter egne behov, og hvor de vigtigste kriterier (dem som ikke kan ændres), herunder beliggenhed, udsigt og orientation, allerede er på plads. 

Søger du villa til salg i Mijas Costa ved Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Huset ligger på en let forhøjet grund kun 400 meter fra havet, 600 meter fra nærmeste strand og 5 min. kørsel til både La Cala de Mijas og Fuengirola. Nabolaget er veletableret, med mange fastboende, specielt skandinavere, brittere og holland/belgiere. Turen til og fra lufthavnen tager ca. 20 min. i bil.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 70€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Billig villa til salg i El Faro på Costa del Sol. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
rR3528823

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?