Vælg en side

Danske advokater på Costa del Sol

Skandinaviske advokater Costa del Sol.

Det er ikke obligatostisk at benytte sig af en advokat ved køb af fast ejendom i Spanien, men vi råder naturligvis alle vores købere at gøre det for at undgå evt. ubehageligheder og overraskelser efter endt køb. Vedkommende undersøger det spanske ejendomsregister, det samme som vi i Norden kalder for tingbogen. Her sikrer han eller hun at samtlige skatter og afgifter er betalt, at alt er bygget lovligt og at ejendommen i øvrigt ikke er belastet af uoplyste hæftelser eller servitutter. Desuden sikres det, at købesummen først frigives/betales til sælgeren, når du er sikret et tinglyst skøde og dermed din ejendomsret. De fleste foretrækker at gøre brug af en lokal spansk advokat, men også flere skandinaviske advokater har specialiceret sig i yde denne service på kysten.

Bargain Andalucia S.L. hjælper med at henvise til danske advokater på Costa del Sol, svenske advokater på Costa del Sol og norske advokater på Costa del Sol.

Vi kan arrangere et gatis og uforpligtigende møde med en af nedenståede advokater, så fremt at du ønsker mere information om køb af bolig i Spanien.

Danske Advokater på Costa del Sol

Boligadvokater

Det er ikke obligatorisk at benytte sig af en boligadvokat i Spanien ved køb af fast ejendom, men vi råder alle købere at gøre det for at undgå evt. overraskelser under og efter endt handel. Derfor samarbejder vi tæt med en række kompetente boligadvokater på Costa del Sol, som kan hjælpe dig sikkert i land på dansk.


Sektionen er under opdatering