Bargain Andalucia Logo
Boliger til salg på Costa del Sol

Køb Bolig i Spanien på Costa del Sol

Tvangssalg & Særtilbud i Sydspanien

Vi finkæmmer dagligt hele markedet for boliger til salg på Costa del Sol, på tværs af alt som udbydes fra alle 650 ejendomsmæglere, 12 førende banker, 250+ projektsalgsbyggerier, samt landets 8 store boligdatabaser, og samler alle de bedste håndlukkede særtilbud, tvangssalg og stærkt prisreducerede ejendomme på ét samlet sted herunder.

Herunder finder du vores nøje udvalgte samling af de mest attraktive håndplukkede tilbud, tvangssalg og boliger til salg på Costa del Sol. Med placering i solrige Andalusien, Spaniens sydligste region, strækker Costa del Sol sig fra storbyen Malaga længst mod øst, og hele vejen ned til Gibraltar i vest – en kyststrækning på godt og vel 140 km. Costa del Sol byder på nogle af Spaniens bedste strande, og muligvis Europa’s allerbedste og mest stabile klima, med et gennemsnit på 320 årlige solskinsdage. Solkysten er dog meget mere end blot smukke strande og det forfriskende Middelhav. Regionen har nemlig en utrolig lang og rig historie, foruden sine betagende landskaber og hyggelige landsbyer, som alt sammen bare venter på at blive udforsket. Om du er til kultur, afslapning, gastronomi eller sport, tilbyder Andalusien noget for enhver. Bargain Andalucia samarbejder med samtlige mæglere, bygherrer og banker langs hele kysten, og har derfor direkte tilgang til (alle) 34.756 boliger til salg på Costa del Sol, hvilket betyder at vi helt sikkert kan finde din spanske drømmebolig sammen, uanset om du overvejer at købe ejendom i metropolen Malaga, populære Fuengirola, luksuriøse Marbella, hyggelige Estepona eller i et af de mange spændende områder der i mellem.
  • Ryd
  • Bekræft

Skal Vi Eller Vil I Selv Finde Jeres Drømmebolig?

Ovenfor finder I vores nøje udvalgte samling af de mest attraktive boligkøb i Sydspanien, bestående af håndplukkede særtilbud, prisvenlige tvangssalg og reducerede boliger til salg på Costa del Sol.

Husk på at denne sektion udelukkende indeholder et mindre, men meget omhyggeligt udvalg af boliger til salg i Spanien. Ønsker I at søge blandt alle ejendomme som er udbudt til salg, kan dette nemt gøres i sektionen for boligsøgning.

Tip: Søger I en specifik boligtype, størrelse eller beliggenhed, kan filtrene i toppen med fordel anvendes, således at kun relevante emner vises — fx. udelukkende boliger med 2 badeværelser, ferieboliger med 4 soveværelser, villaer med panoramaudsigt, byhuse i bjergene osv.

Et Unikt Ejendomsmæglerkoncept i Spanien

Med snart 20 års tilstedeværelse i Andalusien, er Bargain Andalucia idag, et symbol på ekspertise og anerkendelse i den sydspanske ejendomsbranche, hvorfor at vi kan tilbyde jer markedets bedste service, indsigt, og knowhow, når det kommer til køb eller salg af bolig i syden.

Som den førende autoriserede danske ejendomsmægler, målt på antallet af tilfredse kunder, salg og priser, samarbejder vi med samtlige mæglere, bygherrer og banker langs hele Solkysten, bl.a. i kendte områder som Malaga, Torremolinos, Benalmadena, Fuengirola, Mijas, Calahonda, Marbella, Nueva Andalucia, Benahavis og Estepona.

Takket være denne, i modsætning til i Danmark, åbne markedsstruktur, som gør at I via Bargain Andalucia har direkte tilgang til alle 34.756 boliger til salg på Costa del Sol, har vi siden finanskrisen i 2008, specialiseret os i at finkæmme, håndplukke, og tilbyde udelukkende de allermest attraktive boliger i Spanien til salg. Vores team gennemgår omhyggeligt hver eneste ejendom for at sikre, at den lever op til vores strenge kvalitetskrav til både beliggenhed, stand, udsigt og vigtigst af alt; værdi for pengene.

Derudover står vi også solidt ved din side i hele forhandlingsfacen. Vi har afsluttet flere end 2.500 bolighandler siden 2006 (både køb og salg), og har dertil et dybtgående kendskab til det spanske boligmarked, hvilket sætter os i en unik position til at forhandle udbudspriser aktivt ned på jeres vegne. Vi forstår, at en vellykket bolighandel ikke kun går på at finde det helt rette hjem, men at det også er vigtigt at købe til den bedst mulige pris, således at I ikke blot handler en bolig, men samtidig gør en god investering

Denne forretningsmodel sikrer, at I får nem og hurtig adgang til en nøje udvalgt portefølje bestående af kun de mest attraktive ejendomme, samtidig med at I også sparer tid og penge, i forbindelse med både søgning, forhandling og endeligt køb af jeres drømmebolig på Solkysten, når I vælger os som jeres partner.

Mere End 10 Klare Fordele Hvis Du Vil Købe Bolig i Spanien

På et dynamisk boligmarked som det spanske, er det ikke kun essentielt at træffe de rette beslutninger ifm. selve den bolig I søger, men lige så afgørende er det at vælge sin ejendomsmægler med omhu. En ofte overset detalje er, at mange af dem som beskæftiger sig med boligsalg i Spanien faktisk ikke er ejendomsmæglere i traditionel forstand, da landet ikke har strenge reguleringer eller licenskrav, før at man må driver mæglervirksomhed.

Dette betyder, at stort set enhver kan kalde sig mægler uden nødvendigvis at have den erfaring, uddannelse eller professionalisme, som man kunne forvente, særligt når man kommer fra Skandinavien. Denne mangel på regulering kan potentielt øge risikoen for dig som køber, hvilket gør det endnu mere kritisk at vælge den rigtige partner fra starten.

En professionel mæglervirksomhed har erfaring med at navigere i, de til tider, komplekse juridiske landskaber, sætte sig ind i lige præcis jere situation, forstå den og behovsafdække herefter, forhandle den bedst mulige pris på jeres vegne, og generelt sikre at samtlige aspekter af købsprocessen håndteres efter bogen. Uden en kompetent mægler ved jeres side, risikerer I at overse væsentlige detaljer, betale overpris ved køb, eller i værste fald havne i uønskede juridiske problemer senere hen.

Det er netop derfor, at vi hos Bargain Andalucia har gjort det til vores fornemmeste opgave at skabe en forretningsmodel, og sammensætte et dedikeret team, der tilsammen kan tilbyde en af markedets bedste services.

På baggrund af mange års erfaring og lokal tilstedeværelse, forstår vi de unikke udfordringer som det spanske boligmarked præsenterer, særligt i lyset af manglen på regulering. Derfor har vi dedikeret os til at opbygge en virksomhed, hvor kvalitet, professionalisme og kundetilfredshed altid er i højsædet.

Vores team består udelukkende af erfarne, uddannede og passionerede professionelle, således at I ikke blot får en mægler, men en partner, der er forpligtet til at gøre netop jeres drøm om et hjem i solen til virkelighed. Vores dedikation til konstant at levere exceptionel service betyder, at vi står klar til at assistere jer ifm. hvert et skridt på vejen, for at sikre, at jeres købsoplevelse er så uhindret og behagelig som muligt.

Vi er derfor stolte over at kunne tilbyde vores kunder, en af markedets mest profesionelle og omfattende sammensætning af tjenester, der alt i alt dækker samtlige aspekter af, hvad det vil sige at gøre et trygt og godt boligkøb i Spanien.

15 gode grunde til at I skal købe bolig i Sydspanien med os:

Fordel Bargain Andalucia Enkelte konkurrenter De fleste aktører på markedet
Dansktalende og/eller danskejet virksomhed Ja Ja Ja
Autoriseret ejendomsmægler Ja Muligvis Nej
360° rådgivningspakke Ja Ja Muligvis
Specialister i særtilbud og tvangssalg Ja Muligvis Nej
Adgang til alle 33.675 boliger til salg Ja Ja Muligvis
Dedikeret købermægler Ja Ja Ja
Stærke forhandlingsevner Ja Muligvis Muligvis
Uddannede mæglere Ja Muligvis Nej
15+ års lokal tilstedeværelse Ja Muligvis Nej
Adgang til eksklusive pre-lanceringspriser Ja Muligvis Nej
Fysiske kontorer Ja Ja Nej
100+ års samlet erfaring Ja Muligvis Nej
Særlige cashback tilbud og rabatordninger Ja Muligvis Nej
Transport fra og til lufthavn samt hotel Ja Muligvis Muligvis
Åbent alle ugens 7 dage Ja Ja Muligvis
Klare fordele 15 6 2

Vores Overordnede Services

Bargain Andalucia’s mission er at gøre køb af feriebolig i Spanien attraktivt, nemt og let tilgængeligt for danske købere, således at I sikres et trygt og gnidningsfrit handelsforløb. Som professionel ejendomsmægler, tilbyder vi en omfattende palette af services, designet til at guide jer sikkert gennem hvert et skridt af købsrejsen — lige fra den indledende kontakt og søgefase, til at I får udleveret nøglerne til jeres nye lejlighed eller hus i Spanien, og sågar efterfølgende, hvor vi glædeligt rådgiver og/eller henviser jer efter behov.

Vores kompetente team af uddannede, danske, svenske og norske mæglere, kombinerer bred lokalkendskab, med en grundig forståelse for ‘skandinaviske kriterier’, toppet med en helhjertet passion for at realisere drømmen om, at eje en bolig i Europa’s bedste klima med sol hele året. Så længe at det handler om bolig på Costa del Sol, kan vi helt sikkert hjælpe.

Nogle af vores mest gængse services omfatter:

Omkostningerne Ved Boligkøb i Spanien

Det er vigtigt at forstå de forskellige skatter og gebyrer, der er forbundet med at købe hus eller lejlighed i Spanien, da de kan overraske ift. tilsvarende omkostninger ved bolighandel i Danmark. Dertil varierer de alt efter hvilken type bolig der handles.

Når I køber ejendom i Spanien, skal der tages højde for en samlet merudgift på mellem 7,5-12% af den aftalte købspris.

For gensalgsejendomme skal der tillægges 7% i ejendomsskat, mens der ved køb af nybyggede ejendomme/projektsalg istedet skal påregnes 10% moms (IVA), samt en stempelafgift på 1,2%.

Gældende for begge typer af boligkøb, skal der dertil påregnes notargebyrer (0,2-0,5%) og tinglysningsafgift (0,1-0,25%).

Eksempel på omkostninger ved køb af lejlighed eller hus til på Costa del Sol:

Omkostningstype % af boligens pris Gensalg Projektsalg/nybyg
Notar 0,2 – 0,5%
Tinglysning 0,1 – 0,25%
Ejendomsskat 7%
Moms (IVA) 10%
Stempelafgift 1,2%
Omkostinger i alt
Totalpris
Tip: I kan beregne skatter og omkostninger ud fra en specifik pris, ved at ændre købesummen i ovenstående eksempel her:
Boliger til salg på Costa del Sol