jul 112019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              179.000€€              

1.336.000 kr. |    1.735.000 kr.    1.899.000 kr.


TYPE 
tinyhome
Penthouse
BOLIG
80m²
TERRASSE
tinyterrace2 25m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 2
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Vest
BYGGEÅR 
tinybuild
1970
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 61€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins 279€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Penthouse-lejlighed til salg i centrum af Fuengirola med stort potentiale for værdiforøgelse, og mulighed for at renovere til egne ønsker og behov. Boligen har 2 gode soveværelser, hver med sit badeværelse, en stor stue med åbent køkken, samt 2 terrasser – en mindre bag-terrasse mod øst, velegnet til at nyde morgenkaffen, samt lejlighedens store hovedterrasse, som tilgås fra stuen og vender mod vest, med en flot udsigt henover byen og rig mulighed for at nyde solnedgangen over bjergene i Mijas. Den helt centrale beliggenhed nærmest lige overfor den centrale togstation i Fuengirola, er ideel i forhold til både restaurantbesøg, afslapning på stranden eller en tur ind til Malaga by (samt lufthavn). Med andre ord kan du fra din hoveddør både handle ind, spise god mad ude eller hoppe i bølgen blå, på under 5 minutter til fods, hvorfor lejligheden desuden også er super velegnet i forhold til udlejning.

Søger du køb af penthouse håndværkertilbud i Fuengirola ved Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Boligen ligger midt i centrum af Fuengirola, kun 400 meter fra Middelhavet. Fra denne meget centrale lokation træder man ret ud til alle former for dagligdags-faciliteter, samt den kilometerlange strandpromenade som byder på alt hvad hjertet begære af restaurationer, shopping-muligheder, supermarkeder, barer, diskoteker og selvfølgelig de kilometer lange hvide sandstrande som bl.a. har gjort denne del af kysten så populær gennem årtier. Der er desuden mulighed for at tage toget fra Fuengirola tog-station, som ligger lige overfor ejendommen – herfra er der direkte tog til og fra Malaga by samt lufthavn. I bil er der ca. 20 minutter til lufthavnen, og 30 minutter til Marbella.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 61€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Billig penthouse til renovering i centrum af Fuengirola til salg. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3456445

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?