Bargain Andalucia Logo

Dansk Ejendomsmægler i Marbella

Boliger Til Salg i Marbella

Her finder du en komplet samling af alle aktuelle boliger til salg i Marbella på Costa del Sol i Spanien, på kryds og tværs af alle ejendomsmæglere på Solkysten. Overvejer du køb af bolig i Marbella, kan vores sektion for specielt håndplukkede tvangssalg og særtilbud med fordel anvendes, mens du her på siden selv kan foretage en manuel søgning blandt alle boliger som udbydes til salg i og omkring Marbella.

Køb bolig i Marbella – er det en god investering?

En bolig i Marbella kan hverken blive stjålet, mistet eller forflyttet. Købt med sund fornuft og forvaltet med rimelig omhu, er penge i fast ejendom den sikreste investeringsform der findes. Dette gør sig i særdeleshed gældende når det kommer til køb af bolig i Marbella, takket være placeringen i Europa’s bedste samt mest stabile klima, Costa del Sol’s fremragende infrastruktur og en nem tilgængelighed grundet de mange, direkte flyvninger mellem Norden og Malaga som finder sted på daglig basis. Følges et par simple tommelfingerregler vil det næsten altid være en god idé at købe bolig i Marbella, både set med investeringsbriller men bestemt også i kraft af den forhøjede livskvalitet som følger men en tilværelse under solen på den spanske riviera.

Boliger til salg i Marbella
Hos Bargain Andalucia får du direkte tilgang til alle 2.115 boliger til salg i Marbella

Nærtliggende områder:

 • Boliger til salg i Benahavis
 • Boliger til salg i Cabopino
 • Boliger til salg i Elviria
 • Boliger til salg i La Mairena
 • Boliger til salg i La Quinta
 • Boliger til salg i Los Monteros
 • Boliger til salg i Marbesa
 • Boliger til salg i Nueva Andalucia
 • Boliger til salg i Puerto Banus
 • Boliger til salg i San Pedro
 • Boliger til salg i Sierra Blanca
 • Boliger til salg på The Golden Mile

“Vi bestræber os altid på at skabe værdi og gøre det nemt for vores kunder at købe bolig i Marbella. Med primært fokus på at opnå den bedst mulige pris, og samtidig sikre en god og tryg købsprocess i hver eneste bolighandel, er vi hos Bargain Andalucia stolte over at kunne kalde os for førende dansk ejendomsmægler i Marbella på Costa del Sol i over 15 år nu.”

Hos Bargain Andalucia ved vi udmærket hvor uoverskueligt og besværligt det kan virke når man skal til at påbegynde processen omkring køb af bolig i Marbella. Ikke nok med at der findes et hav af ejendomsmæglere i Marbella, samt utallige hjemmesider og boligportaler som udbyder boliger til salg i Marbella, gælder også helt andre regler, lovgiving og fremgangsmåder på det spanske boligmarkedet i forhold til det danske. Det er her vi kommer ind i billedet. Vi er dansktalende, 100% køberrådgiver og har over 15 års lokal tilstedeværelse som autoriseret dansk ejendomsmægler i Marbella på bagen. Dertil har vi specialiseret os i at finde og håndplukke de bedste handler og investeringsmuligheder på tværs af hele markedet, således at du ikke bare gør et trygt køb, men samtidig kan spare både tid og penge ved at handle med os. Vi hjælper dig gerne i gang med processen allerede idag, uanset om det er pr. mail, telefon, eller fysisk møde på et af vores kontorer. Har du derimod selv mod på at påbegynde din jagt efter drømmeboligen i Marbella, følger nederst på siden den komplette samling af alle boliger til salg i Marbella, sorteret faldende med alle de nyeste sager først.

Boligkøb i Marbella – forskellige områder i området

Marbella er Solkystens mest velkendte destination, og i manges øjne lig med luksus, en glamourøs livsstil og liebhaverboliger i millionklassen. Men området er også meget mere end det. Marbella kommune er relativt stor, og med visionen om at skabe et Californien på det Europæiske kontinent, er der tale om et særdeles alsidigt område. Uanset om du er til Michelin-stjernede restauranter, high-fashion shopping samt fancy strandklubber, eller har en stor forkærlighed for at vandre i bjerge, udforske lokal kultur og spille golf, tilbyder Marbella noget for enhver. Foruden det altid fantastiske middelhavsklima er det lige netop denne alsidighed som har dannet grundlaget for byens vedvarende appel blandt boligkøbere og turister fra hele verden i over fem årtier.

Overvejer du at købe en bolig i Marbella, er det relevant at få afgjort om ejendommen skal ligge i selve Marbella, eller i et af de mange spændende underområder. For at gøre din boligsøgning mere overskuelig, anbefales det at sætte sig lidt ind i geografien og læse om de forskellige områder i området – vi har gjort det nemt for dig i vores store “Områdeguide”, hvor du kan læse om alle Costa del Sol’s spændende områder, og dertil anvende vores “Områdematch” værktøj for at få inspiration til hvor det vil give mest mening at købe bolig, ud fra dine personlige ønsker og kriterier. Kort opsummeret udgøres Marbella dog primært af følgende syv underområder.

Boliger til salg i Marbella by
Boliger til salg i Marbella by
Marbella by: Der er her tale om kystens andetstørste bycentrum (næstefter Malaga), hvilket inkluderer det historiske ‘Casco Antiguo’, havnen og en håndfuld villakvarterer som ligger indenfor en radius af halvanden kilometer fra centrum. Det centrale byområde er kompakt og består primært af charmerende, labyrintlignende gader og stræder, som snor sig mellem gamle hvidvaskede byhuse, forbi velkendte seværdigheder som fx. Plaza de Los Naranjos samt det historiske rådhus fra 1568, og hele vejen ned til byens Paseo Marítimo (strandpromenaden). Du vil derfor opleve at den største pulje af boliger til salg i Marbella by består af lejligheder og rækkehuse, mens antallet af villaer typisk vil være mindre. Som oftest vil boligerne være af ældre karakter, og i traditionel spansk stil.
Boliger til salg på The Golden Mile
Boliger til salg på The Golden Mile
The Golden Mile: Der er her tale om kystens andetstørste bycentrum (næstefter Malaga), hvilket inkluderer det historiske ‘Casco Antiguo’, havnen og en håndfuld villakvarterer som ligger indenfor en radius af halvanden kilometer fra derfra. Det centrale byområde er kompakt og består primært af labyrintlignende gader og stræder, som snor sig mellem gamle hvidvaskede byhuse, forbi velkendte seværdigheder som fx. Plaza de Los Naranjos samt byens historiske rådhus fra 1568, og hele vejen ned til byens Paseo Marítimo (strandpromenade). Du vil derfor opleve at de fleste boliger til salg i Marbella by er lejligheder og rækkehuse, plus et mindre udvalg af villaer – ofte af ældre karakter og med en traditionel spansk arkitektur.
Boliger til salg i Sierra Blanca og Nagueles
Boliger til salg i Sierra Blanca og Nagueles
Sierra Blanca og Nagueles: Der er her tale om kystens andetstørste bycentrum (næstefter Malaga), hvilket inkluderer det historiske ‘Casco Antiguo’, havnen og en håndfuld villakvarterer som ligger indenfor en radius af halvanden kilometer fra derfra. Det centrale byområde er kompakt og består primært af labyrintlignende gader og stræder, som snor sig mellem gamle hvidvaskede byhuse, forbi velkendte seværdigheder som fx. Plaza de Los Naranjos samt byens historiske rådhus fra 1568, og hele vejen ned til byens Paseo Marítimo (strandpromenade). Du vil derfor opleve at den største pulje af boliger til salg i Marbella by består af lejligheder og rækkehuse, mens antallet af villaer typisk vil være mindre – emnerne er oftest af ældre karakter og med en traditionel spansk arkitektur.
Boliger til salg i Puerto Banus
Boliger til salg i Puerto Banus
Puerto Banus: Der er her tale om kystens andetstørste bycentrum (næstefter Malaga), hvilket inkluderer det historiske ‘Casco Antiguo’, havnen og en håndfuld villakvarterer som ligger indenfor en radius af halvanden kilometer fra derfra. Det centrale byområde er kompakt og består primært af labyrintlignende gader og stræder, som snor sig mellem gamle hvidvaskede byhuse, forbi velkendte seværdigheder som fx. Plaza de Los Naranjos samt byens historiske rådhus fra 1568, og hele vejen ned til byens Paseo Marítimo (strandpromenade). Du vil derfor opleve at de fleste boliger til salg i Marbella by er lejligheder og rækkehuse, plus et mindre udvalg af villaer – ofte af ældre karakter og med en traditionel spansk arkitektur.
Boliger til salg i Nueva Andalucia
Boliger til salg i Nueva Andalucia
Nueva Andalucia: Der er her tale om kystens andetstørste bycentrum (næstefter Malaga), hvilket inkluderer det historiske ‘Casco Antiguo’, havnen og en håndfuld villakvarterer som ligger indenfor en radius af halvanden kilometer fra derfra. Det centrale byområde er kompakt og består primært af labyrintlignende gader og stræder, som snor sig mellem gamle hvidvaskede byhuse, forbi velkendte seværdigheder som fx. Plaza de Los Naranjos samt byens historiske rådhus fra 1568, og hele vejen ned til byens Paseo Marítimo (strandpromenade). Du vil derfor opleve at de fleste boliger til salg i Marbella by er lejligheder og rækkehuse, plus et mindre udvalg af villaer – ofte af ældre karakter og med en traditionel spansk arkitektur.
Boliger til salg i Marbella Vest
Boliger til salg i Marbella Vest
Marbella Vest: Der er her tale om kystens andetstørste bycentrum (næstefter Malaga), hvilket inkluderer det historiske ‘Casco Antiguo’, havnen og en håndfuld villakvarterer som ligger indenfor en radius af halvanden kilometer fra derfra. Det centrale byområde er kompakt og består primært af labyrintlignende gader og stræder, som snor sig mellem gamle hvidvaskede byhuse, forbi velkendte seværdigheder som fx. Plaza de Los Naranjos samt byens historiske rådhus fra 1568, og hele vejen ned til byens Paseo Marítimo (strandpromenade). Du vil derfor opleve at de fleste boliger til salg i Marbella by er lejligheder og rækkehuse, plus et mindre udvalg af villaer – ofte af ældre karakter og med en traditionel spansk arkitektur.
Boliger til salg i Marbella Øst
Boliger til salg i Marbella Øst
Marbella Øst: Der er her tale om kystens andetstørste bycentrum (næstefter Malaga), hvilket inkluderer det historiske ‘Casco Antiguo’, havnen og en håndfuld villakvarterer som ligger indenfor en radius af halvanden kilometer fra derfra. Det centrale byområde er kompakt og består primært af labyrintlignende gader og stræder, som snor sig mellem gamle hvidvaskede byhuse, forbi velkendte seværdigheder som fx. Plaza de Los Naranjos samt byens historiske rådhus fra 1568, og hele vejen ned til byens Paseo Marítimo (strandpromenade). Du vil derfor opleve at de fleste boliger til salg i Marbella by er lejligheder og rækkehuse, plus et mindre udvalg af villaer – ofte af ældre karakter og med en traditionel spansk arkitektur.

Nedenfor finder du den samlede pulje af alle boliger som i skrivende stund udbydes til salg i hele Marbella. Emnerne hentes og opdateres i realtid via Spaniens største meta-boligdatabase, som indeholder samtlige boliger til salg i hele Spanien. Her på siden er resultaterne prefiltreret til kun at vise alle boliger til salg i Marbella. Søger du en specifik type eller størrelse bolig i Marbella, kan dette nemt gøres ved hjælp af filtreringsfunktionen lige over boligemnerne. Alternativt kan du søge blandt alle boliger til salg på hele Costa del Sol, ved at klikke på hovedmenupunktet “Boligsøgning” som findes i toppen af websiden.

Alle (2.115) aktuelle boliger til salg i Marbella

 • Ryd
 • Bekræft