Bargain Andalucia Logo

Investering i Ejendom på Costa del Sol

Ejendomsinvestering & Spekulation

Investering i fast ejendom på Costa del Sol bliver mere og mere populært, og er over de seneste 25 år blevet et meget udbredt alternativ til fx. køb af aktier. Selvom det spanske boligmarkedet har uanede muligheder for at skabe store gevinster, ligger tingene ikke altid lige til højrebenet. Det er her vi kommer ind i billedet.

Vores mission her hos Bargain Andalucia er, at gøre det nemt for alle at investere i fast ejendom på Costa del Sol.

Det at købe en ejendom, er mere end bare at finde et sted man kan kalde sit hjem. Investering i ejendomme bliver mere og mere populært, og er over de seneste 15 år blevet et meget udbredt investeringsvalg. Selvom det spanske boligmarkedet har uanede muligheder for at skabe store gevinster, ligger tingene ikke altid lige til højrebenet. Det er her vi kommer ind i billedet.

Mange ejendomme på kysten er i forbindelse med finanskrisen næsten halveret i værdi. Men det er lejeværdien ikke. Derfor kan du opnå et afkast på vel over 10% ved at investere fornuftigt i billige huse og lejligheder for at leje dem ud. Dertil kommer markedssituationen, som nu er vendt fra at at priser har været faldende, til de idag er på vej op igen. Altså giver køb med henblik på både gensalg og udleje god mening i dagens boligmarked ved Malaga på Costa del Sol. Hovedsageligt fordi at:

  • Trods stigende priser, er vi stadig i starten af cyklussen, og der er derfor rig mulighed for at gøre en god handel forsat
  • Lejemarkedet er stærkt, uanset om boligpriserne falder eller stiger
  • Priser på fast ejendom falder ikke 5-10 % på en dag som fx. aktier kan gøre det
  • Med den rette ejendom tjener du ikke bare et godt afkast på driften, men kan ligeledes se frem imod en god værdistigning på sigt
  • Costa del Sol er Europas svar på Californien. Med kontinentets bedste og mest stabile klima, vil området altid trække millioner af turister årligt, uanset hvordan økonomien udvikler sig

For at give dig en idé om hvad vi mener, når vi skriver at vi har kystens mest attraktive tvangssalg og stærkest nedsatte boliger, kommer der ét eksempl på hvordan vi har hjulpet nogle af vores tidligere investorer:

Følgende villa fik vi ind som skuffesalg, via en af de store spanske banker i Malaga som vi samarbejder eksklusivt med. Dette skete 5 dage før, at huset ellers ville blive sat til salg på normal vis, og dermed være at finde på diverse boligportaler. Ejendommen blev solgt til ca. 50% af hvad grunden alene var værd på daværende tidspunkt. Huset nåede altså kun at blive udbudt til købere i vores kundekartotek, hvis kriterier matchede de kvaliteter og den beliggenhed huset har:

Villa i Nueva Andalucia
Købspris i 2014: 480.000€
Renovering i 2015: 325.000€
Salgspris i 2017: 1.995.000€
Fortjeneste: 1.190.000€

 

Før renovation:

Efter renovation:

Før du tager skridtet og investerer i bolig på Costa del Sol, kan vi hjælpe dig med at indhente finansiel og juridisk rådgivning gennem henvisning til uafhængige banker, realkreditinstitutter og advokater som taler skandinavisk. Ønsker du efter købet at renovere, bygge ud eller udleje, står vi ligeledes til rådighed, og kan via vores brede netværk af dansk-, svensk-, og norsktalende byggefirmaer, håndværkere og udlejningsbureauer, hjælpe dig godt på vej uanset dine planer.

Kontakt os idag på +34 673 794 599 eller [email protected], og fortæl os om dine drømme og ønsker, så sørge vi for at gennemsøge markedet på kryds og tværs af bankernes emner, andre mægleres udbudte boliger samt ejendomme fra vores egen boligportefølje. Vi finder markedets bedste, og mest passende emner til dig, og holder dig tilmed opdateret, hvis der kommer mere ind løbende, der passer til dine kriterier. På denne måde får du vist ejendomme, der sælges så hurtigt, at de ikke bliver sat til salg på de almindelige boligportaler – vores såkaldte skuffesalg. Oftest er det her de allerstørste besparelser ligger, med mulighed for at købe fast ejendom i Sydspanien til 20-50% under generelle markedspriser. Du kan også holde øje med vores sektion for særtilbud og tvangssalg, hvor vi netop udbyder et bredt udvalg af denne type emner.