Bargain Andalucia Logo

Lån Til Køb af Bolig i Spanien

Finansiering

Du står muligvis foran at skulle foretage dit livs investering – både økonomisk og set i forhold til livskvalitet. Vi hjælper dig godt på vej via vores tætte samarbejde med en række spanske og internationale realkreditinstitutter samt banker, som på dansk kan rådgive og finansiere dit fremtidige køb af bolig på Costa del Sol.

Nykredit

BargainAndalucia har et tæt samarbejde med Nykredit, som hjælper med at rådgive om og finansiere din fremtidige bolig på Costa del Sol.

Nykredit finansierer både helårs- og ferieboliger i Spanien med realkreditlån, som de kendes fra Danmark, og der kan finansieres op til 80% af den værdi som ejendommen vurderes til. Den praktiske vurdering af boligen foretages af en lokal valuar, som udpeges af Nykredit. I modsætning til de spanske banker, der kun yder realkreditlån i forbindelse med en ejendomshandel, tilbyder Nykredit til enhver tid at stifte lån mod pant i friværdien i din nuværende ejendom.

Sammen med Nykredit kan du finde ud af hvordan du vil finansiere dit hus eller lejlighed, og lige nu tilbydes lån med op til 30 års løbetid og muligheden for 10 års indledende afdragsfrihed.

Rådgivningen sker fra Nykredit International i København, men du kan også henvende dig på Nykredits repræsentationskontorer i Marbella og få vejledning omkring finansiering af din nuværende eller kommende drømmebolig på Costa del Sol.

Spanske Banker

Vi samarbejder også med de største spanske banker som BBVA, Banco Santander, Sol Bank, CajaMar og Unicaja som ligeledes tilbyder finansiering af boligkøb i Spanien, med op til 80% af den værdi, som bankens egen valuar vurderer ejendommen til. Generelt set har de spanske banker en lidt højere rente, men et lavere stiftelsesgebyr end fx. Nykredit. Det er derfor altid en god idé at indhente flere udorpligtigende tilbud, og på den baggrund afgøre hvad der passer bedst til ens økonomi og ønsker.

Uanset om du allerede har finansering på plads, eller har brug for at finde den rigtige bank, er vi her for at hjælpe.