Vælg en side

Lån til køb af bolig i Spanien

Finansiering

BargainAndalucia har et tæt samarbejde med Nykredit, som hjælper med at rådgive om og finansiere din fremtidige bolig på Costa del Sol.

Nykredit finansierer både helårs- og ferieboliger i Spanien med realkreditlån, som de kendes fra Danmark, og der kan finansieres op til 80% af den værdi som ejendommen vurderes til. Den praktiske vurdering af boligen foretages af en lokal valuar, som udpeges af Nykredit. I modsætning til de spanske banker, der kun yder realkreditlån i forbindelse med en ejendomshandel, tilbyder Nykredit til enhver tid at stifte lån mod pant i friværdien i din nuværende ejendom.

Sammen med Nykredit kan du finde ud af hvordan du vil finansiere dit hus eller lejlighed, og lige nu tilbydes lån med op til 30 års løbetid og muligheden for 10 års indledende afdragsfrihed.

Rådgivningen sker fra Nykredit International i København, men du kan også henvende dig på Nykredits repræsentationskontorer i Marbella og få vejledning omkring finansiering af din nuværende eller kommende drømmebolig på Costa del Sol.

Lån Til Køb af Bolig i Spanien

Finansiering

Du står muligvis foran at skulle foretage dit livs investering – både økonomisk og set i forhold til livskvalitet. Vi hjælper dig godt på vej via vores tætte samarbejde med en række spanske og internationale realkreditinstitutter samt banker, som kan rådgive dig om og finansiere dit fremtidige køb af bolig på Costa del Sol på dansk.


Sektionen er under opdatering