okt 042019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

renoveret villa med pool til salg i benalmadena

..             370.000€€              

2.762.000 kr. |    3.706.000 kr.    4.007.000 kr.

Min placering
Få kørselsvejledning

TYPE 
tinyhome
Villa
BOLIG
 150m²
TERRASSE
tinyterrace2 120m²
GRUND 
tinyplot 300m²
SOVERUM 
tinybed 3
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Sydvest
BYGGEÅR 
tinybuild
1985
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 65€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins 424€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Komplet nyrenoveret villa med pool til salg i Benalmadena, få minutters gang fra den populære og hyggelige pueblo, der udover masser af spansk charme, byder på et bredt udvalg af restauranter, barer, supermarkeder og lokale butikker.

Huset ligger på en 300m² stor, forhøjet grund, kun 1,7 km. fra Middelhavet, og nyder derfor godt af en flot udsigt og særdeles solrige udearealer, som resultat af den sydvestlige vending.

Indvendigt er alt blevet renoveret, og boligen har 3 gode soveværelser, hvoraf masteren har sit eget åbne badeværelse, ét yderligere badeværelse, en hyggelig stue og et stort spisekøkken med alle hårde hvidevarer klar til brug.

Haven og grunden er opført med henblik på at have så lidt vedligeholdese som muligt, hvorfor der er lagt fliser over det hele, med undtagelse fra enkelte bed med farverige blomster og flotte frugttræer, som giver det hvide, stilfulde ydre, lidt kulør og spansk charme.

En god mulighed for dig som søger et fritstående hus i god stand, til en yderst attraktiv pris, på en eftertragtet beliggenhed et stenkast fra byens liv, Middelhavets brus og lufthavnen i Malaga.

Søger du køb af villa med egen pool i Benalmadena nær Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Boligen er placeret på en forhøjet grund, i kort gang-afstand til den hyggelige Benalmadena Pueblo. Placeringen er yderst central, nær både Benalmadena Golf Club, skole, butikker, restauranter, kystens strande og den internationale lufthavn i Malaga. I kort køreafstand er der mulighed for at besøge Puerto Marina: en af de mest imponerende fritidshavne på Costa del Sol, eller Parque Paloma som er en grøn enklave der giver mulighed for at man kan komme i kontakt med naturen, beliggende i centrum af Benalmadena. Meget tæt på ligger desuden også Tivoli World, en af kystens mest besøgte forlystelsesparker, samt Torrequebrada Casino hvis man ønsker at prøve chancen. Turen til og fra lufthavnen tager ca. 15 minutter i bil.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 65€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele husejerforeningen og de omkringliggende gader. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Nyrenoveret villa med pool til salg i Benalmadena. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3505495

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?