Bargain Andalucia Logo
Bargain Andalucia Dansk Ejendomsmægler i Spanien
Skandinavisk ejendomsmægler Costa del Sol.

Bargain Andalucia S.L. er den førende danske ejendomsmægler på Costa del Sol, med speciale i tvangssalg og salg af ejendomme fra motiverede sælgere. Vi er et uafhængigt mægler-foretagende som ikke går på kompromis med vores kunders kriterier, hvorfor du og dine ønsker altid sættes i absolut første række. Til forskel fra mange andre mæglere på kysten koncentrerer vi os udelukkende om relevansen og kvaliteten af de ejendomme vi præsenterer for vores kunder, i stedet for at tænke på kommissionens størrelse og udelukkende fokusere på egne emner. Med andre ord sammensætter vi hver eneste besigtigelsestur på en måde hvor på du som kunde, får set det bedste af det bedste på kryds og tværs af alle kystens mæglere. Derudover har vi helt eksklusive kontrakter med et flertal af de største spanske banker, hvilket giver os, og derved dig som vores kunde, tilgang til unikke tvangssalgs ejendomme som du ikke finder hos nogen anden mægler. I mange tilfælde kan du spare mellem 20%-70% ved køb af feriebolig på Costa del Sol via Bargain Andalucia.

Se andre af vores websider HER.

Virksomheden har eksisteret siden 2008, og samtlige ansatte har beskæftiget sig med ejendomssalg i mange år, i Skandinavien som i Spanien. Vi har mulighed for at fremvise stort set alle boliger som er udbudt til salg på Costa del Sol, da vi er tilknyttet Resales-Online databasen, som er et bredt samarbejde imellem næsten alle sydspanske ejendomsmæglere. Alt i alt har vi idag tilgang til over 30.000 lejligheder, villaer og rækkehuse.

Tilsammen har vi over 30 års erfaring indenfor bolig- samt projektsalg, vi taler selvfølgelig skandinavisk, og medvirker altid aktivt til at forhandle prisen ned for vores klienter, samt rådgiver gennem hele købs processen samt efterfølgende.

Køb bolig sikkert og uden risici, lad en af vores repræsentanter hjælpe dig idag!

Vi ser frem til at høre fra dig.

Husk at vi ikke har alle tilbud på websiden, hvis du vil have en komplet tvangssalgsliste tilsendt så klik her.

Med venlig hilsen,

Bargain Andalucia teamet

Dansk Ejendomsmægler i Spanien

Om Os

Bargain Andalucia er din danske ejendomsmægler på Costa del Sol i Spanien, med 15 års lokal tilstedeværelse og speciale i tvangssalg, særtilbud og særligt prisreducerede boliger til salg på solkysten. Vi håndplukker dagligt de allerbedste handler på tværs af hele det syd-spanske boligmarked og udbyder dem på ét samlet sted.
Bargain Andalucia blev grundlagt i 2006, og er idag mange skandinavers foretrukne ejendomsmæglerkæde på Costa del Sol i Spanien, hvor vi opererer på hele strækningen mellem Malaga i øst, til Gibraltar i vest.

En af de primære årsager til at vi har posisioneret os som markedsledere i en utrolig mættet branche er, at vi forstår, respekterer og altid gør vores ypperste for at imødekomme det sæt personlige drømme og kriterier, som vi oplever gå igen hos langt de fleste danske, norske og svenske købere, når det handler om at investere i en bolig her på Costa del Sol – eller ”Europa’s Californien” som vi også kalder det – nemlig ønsket om en stor solrig terrasse med flot åben udsigt, en attraktiv beliggenhed, høj byggekvalitet og ikke mindst den bedst mulige handelspris. Denne forståelse og respekt for netop dine personlige tanker og mavefornemmelser gør, at vi i samspil med en altid skræddersyet service, et højt kompetenceniveau, en stærk passion for æstetik og markedes bedste priser, adskiller os fra flokken den dag idag.

Vores store fokus på konstant at søge, håndplukke og udbyde kun de mest attraktive bolighandler, på tværs af hele det sydspanske boligmarkedet, på ét og samme sted – uanset om det er vores egne direkte sager eller ej – har skabt røre i en ellers konservativ industri. Vi ved nemlig at de bedste ejendomme ikke nødvendigvis behøver at være dem med det højeste prisskilt, og vi har i over 15 år nu specialiseret os i at finde de bedste af slagsen. Det er denne vision som har gjort os til et af Spaniens mest anerkendte, tillidsskabende og succefulde ejendomsmæglerbrands i nordiske køberes øjne.

Hos os kan du altid forvente et personligt og trygt besigtigelses- samt købsforløb, altsammen på dit eget sprog, så du er sikker på at undgå evt. misforståelser. Uanset om du leder efter den perfekte byggegrund, lejlighed, rækkehus eller villa – upåagtet af om boligen skal ligge i byen, nær kysten, i en bjerglandsby eller på landet – er vores ypperste mission slående enkel:

At vi sammen finder lige præcis den bolig som er perfekt for dig, nøje tilpasset dine individuelle ønsker, kriterier og drømme, samtidig med at du gør en god investering.

Takket være det brede samarbejde vi har med over 400 boligejere, Spaniens 8 største banker, 325 bygherrer, flere end 600 mæglere og et bredt udvalg af uafhængige, skandinavisk-talende advokater, banker, udlejningsbureauer, entrépenører og håndværkere, får du sammen med os fri tilgang til samtlige boliger som udbydes til salg på hele Costa del Sol.

I praksis betyder det mindre planlægning samt søgning for dig, og derned mere effektiv besigtigelsestid, samtidig med at vi hjælper dig trygt videre, såfremt at du som tusindevis af ligesindede landsmænd, også vælger at investere i endnu mere livskvalitet her i solen. Med vores ”a til z” service får du vitterlig kun brug for ét eneste kontaktpunkt her på Costa del Sol – nemlig os.

Vi ses i Spanien!

Mange solrige hilsener,

Bargain Andalucia teamet
Nikolaj D.
Indehaver
Emil D.
Partner

Maria C.
Mødebooking
Henrik S.
Salg & Vurdering
Sandra G.
Salg & Vurdering