Bargain Andalucia Logo

Dansk Ejendomsmægler på Costa del Sol

Boliger Til Salg på Costa del Sol

Her finder du en komplet samling af alle 41.746 Boliger til salg på Costa del Sol i Spanien, på tværs af samtlige ejendomsmæglere og hele boligmarkedet. Overvejer du køb af Bolig på Costa del Sol, kan du med fordel lade dig friste i vores sektion for håndplukkede særtilbud, mens du her på siden selv kan foretage en manuel søgning blandt alle Boliger som udbydes til salg på Costa del Sol.

Boliger til salg på Costa del Sol

5 gode grunde til at købe Bolig på Costa del Sol

Når det kommer til at finde den helt rette lokation for køb af bolig på Costa del Sol, handler det først og fremmest om at gøre et grundigt forarbejde før du ankommer til Sydspanien. Udover at budgettet skal matche de generelle boligpriser som gør sig gældende i det aktuelle område, skal der også tages højde for en række andre faktorer så som dine livsstilspræferencer, dine ønsker til boligens type og stil, samt hvilken anvendelsesform der tiltænkes - er der udelukkende tale om eget brug, eller købes der primært med henblik på udlejning? Måske begge dele. Heldigvis byder Costa del Sol på en særdeles alsidig vifte af spændende områder og byer som tilsammen opfylder alle de gængse kriterier, uanset om du er til badeferie, golf, natur, kunst, kultur, historie, gastronomi, natteliv, moderne funkis eller romantisk middelhavsstil. Vi mener at et boligkøb på Costa del Sol giver rigtig god mening for netop dig, hvis følgende områdefordele matcher dine personlige ønsker og kriterier i forbindelse med en eventuel fremtidig boliginvestering på Solkysten.

Boliger til salg på Costa del Sol
Hos Bargain Andalucia får du direkte tilgang til alle 41.746 Boliger til salg på Costa del Sol

1. Forhøjet livskvalitet. Det er ikke en tilfældighed at på Costa del Sol har tiltrukket boligkøbere fra hele verden i så mange årtier. Med en næsten altid perfekt vejrudsigt, relativt lave leveomkostninger samt et hav af fritidsaktiviteter og seværdigheder for besøgende i alle aldre, er det ikke svært at forstå hvorfor dette middelhavsspot topper ønskelisten hos så mange internationale boligkøbere og investorer.

2. Fleksibilitet. Forestil dig at hoppe på et fly og have forladt det triste gråvejr, mørke dage og bidende kulde på bare 3 timer. Lyder det fristende? Denne fleksibilitet er realiteten når du som ejer af en Bolig på Costa del Sol ønsker at besøge din sommerresidens. Med et utal af direkte flyforbindelser fra alle de større byer i Europa, har det aldrig været nemmere at tage sig en forlænget weekend på Solkysten.

3. Europa's bedste klima. Du køber bolig i Europa's bedste og mest stabile klima og kommer til at nyde godt af intet mindre end 320 årlige solksinsdage, samt dagstemperaturer som sjældent falder under 12 grader - selv i løbet af de milde vintermåneder. Dette gør at livet på Costa del Sol hovedsageligt leves udendørs med grill, familie og lange aftener på terrassen hele året rundt.

4. Relativt lave boligpriser. Det er ingen hemmelighed at du har mulighed for at købe en Bolig på Costa del Sol en hel del billigere, end hvad en tilsvarende Bolig ville have kostet dig på den hjemlige front. Trods stigende salgspriser er værdien af boliger på Costa del Sol forsat stærkt undervurderet, hvorfor du i gennemsnit betaler omkring 30 til 40% mindre for en Bolig på Costa del Sol, end hvad du ville have gjort i norden.

5. Attraktiv investering. Costa del Sol er et internationalt brand, og kigger man på kombinationen af ovenstående fordele er det åbenlyst hvorfor. Læg dertil et yderst attraktivt udlejningsmarked, en lav rente og den konstante forbedring og vedligeholdelse af infrastruktur samt faciliteter, og du har det ideele udgangspunkt for at gøre en fantastisk investering når du køber en Bolig på Costa del Sol.

Køb Bolig på Costa del Sol hvis du værdsætter...

Udover de fem nævnte grunde til at køb af Bolig på Costa del Sol generelt set er attraktivt, er det selvfølgelig også vigtigt at få afklaret om området passer til din dagligdag og livsstil. Takket være en glimrende infrastruktur er der stort set altid en strand, restaurant eller golfbane lige rundt om hjørnet, men samtidig har Solkystens mange områder også sine egne kendetegn. Når det kommer til på Costa del Sol er lokationen velegnet til køb af Bolig, såfremt at du sætter pris på følgende tre kendetegn som gør sig særligt gældende her.
Strande på Costa del Sol

Strand

Gyldent sand, azurblåt vand og afslapning på langs. Hvis badeferie står højt på ønskelisten, rammer du plet her.

Byliv på Costa del Sol

Byliv

Her er liv året rundt takket være et stort udvalg af butikker, spisesteder, barer og rekreative muligheder.

Golfbaner på Costa del Sol

Golf

Området er et oplagt valg hvis du er golfinteresseret, grundet sit store udbud af prominente baner og akademier.

Er det en god investering at købe Bolig på Costa del Sol?

en Bolig på Costa del Sol kan hverken blive stjålet, mistet eller forflyttet. Købt med sund fornuft og forvaltet med rimelig omhu, er penge i fast ejendom den sikreste investeringsform der findes. Dette gør sig i særdeleshed gældende når det kommer til køb af Bolig på Costa del Sol i Spanien, takket være placeringen i Europa’s bedste samt mest stabile klima, Solkystens fremragende infrastruktur og en nem tilgængelighed grundet de mange, direkte flyvninger mellem Norden og Malaga som finder sted på daglig basis. Følges et par simple tommelfingerregler vil det næsten altid være en god idé at investere i en Bolig på Costa del Sol, både rent økonomisk men bestemt også i kraft af den forhøjede livskvalitet som følger men en tilværelse under solen på den spanske riviera.

Hos Bargain Andalucia ved vi udmærket hvor uoverskueligt og besværligt det kan virke når man skal til at påbegynde processen omkring køb af Bolig på Costa del Sol. Ikke nok med at der findes et hav af ejendomsmæglere på Costa del Sol, samt utallige hjemmesider og boligportaler som udbyder Boliger til salg på Costa del Sol, gælder også helt andre regler, lovgiving og fremgangsmåder på det spanske boligmarkedet i forhold til det danske. Det er her vi kommer ind i billedet. Vi er dansktalende, 100% køberrådgiver og har over 15 års lokal tilstedeværelse som autoriseret dansk ejendomsmægler på Costa del Sol på bagen. Dertil har vi specialiseret os i at finde og håndplukke de bedste handler og investeringsmuligheder på tværs af hele boligmarkedet på Costa del Sol, således at du ikke bare gør et trygt køb, men samtidig kan spare både tid og penge ved at handle med os. Vi hjælper dig gerne i gang med processen allerede idag, uanset om det er via mail, pr. telefon, eller på baggrund af et fysisk møde på et af vores kontorer. Har du derimod selv mod på at påbegynde din jagt efter drømmeboligen på Costa del Sol, følger nedenfor den komplette samling af alle Boliger til salg på Costa del Sol, sorteret faldende med alle de nyeste sager først.

“Vi bestræber os altid på at skabe værdi og gøre det nemt for vores kunder at købe Bolig på Costa del Sol. Med primært fokus på at opnå den bedst mulige pris, og samtidig sikre en god og tryg købsprocess i hver eneste bolighandel, er vi hos Bargain Andalucia stolte over at kunne kalde os for førende dansk ejendomsmægler på Costa del Sol i over 15 år nu.”

Hvor på Costa del Sol skal man købe Bolig?

Overvejer du at købe en Bolig på Costa del Sol, er det relevant at få afgrænset hvilke af de mange spændende lokalområder og nabolag der appellerer mest til dine spanske boligdrømme. For at gøre søgeprocessen mere overskuelig, anbefales det derfor at sætte sig lidt ind i geografien og de forskellige lokale områder på Costa del Sol - vi har gjort det nemt for dig i vores store områdeguide, hvor du kan læse om alle Solkystens spændende byer, og dertil anvende vores områdematch-værktøj for at få inspiration til hvor på Costa del Sol det vil give mest mening for dig at købe Bolig, ud fra specifikke ønsker og kriterier. Til en start anbefaler vi at læse lidt nærmere op på følgende lokationer, hvis du går med tanker om at investere i en Bolig på Costa del Sol.

Boliger til salg i Malaga
Boliger til salg i Malaga
The Golden Mile: The Golden Mile er kyststrækningen mellem Puerto Banus i vest og Marbellas bycentrum i øst. Lokationen sammenlignes ofte med Beverly Hills i Los Angeles, og er Sydeuropas ultimative symbol på en luksuriøs livsstil. Prydet af en rendyrket californisk atmosfære takket være sin to kilometer lange strandpromenade, en palmebesat hovedavenue og et fantastisk mikroklima, findes her et bredt udvalg af udsøgte restauranter, kendte hoteller og fashionable butikker. Mængden af Boliger til salg på The Golden Mile i Marbella er begrænset qua områdets relativt lille størrelse, mens prisniveauet er blandt kystens højeste grundet den priviligerede placering ud til vandet. Den typiske Bolig på The Golden Mile er i liebhaverklassen og opført i eksklusiv middelhavs- eller funkisstil.
Boliger til salg på The Golden Mile
Boliger til salg på The Golden Mile
The Golden Mile: The Golden Mile er kyststrækningen mellem Puerto Banus i vest og Marbellas bycentrum i øst. Lokationen sammenlignes ofte med Beverly Hills i Los Angeles, og er Sydeuropas ultimative symbol på en luksuriøs livsstil. Prydet af en rendyrket californisk atmosfære takket være sin to kilometer lange strandpromenade, en palmebesat hovedavenue og et fantastisk mikroklima, findes her et bredt udvalg af udsøgte restauranter, kendte hoteller og fashionable butikker. Mængden af Boliger til salg på The Golden Mile i Marbella er begrænset qua områdets relativt lille størrelse, mens prisniveauet er blandt kystens højeste grundet den priviligerede placering ud til vandet. Den typiske Bolig på The Golden Mile er i liebhaverklassen og opført i eksklusiv middelhavs- eller funkisstil.
Boliger til salg på The Golden Mile
Boliger til salg på The Golden Mile
The Golden Mile: The Golden Mile er kyststrækningen mellem Puerto Banus i vest og Marbellas bycentrum i øst. Lokationen sammenlignes ofte med Beverly Hills i Los Angeles, og er Sydeuropas ultimative symbol på en luksuriøs livsstil. Prydet af en rendyrket californisk atmosfære takket være sin to kilometer lange strandpromenade, en palmebesat hovedavenue og et fantastisk mikroklima, findes her et bredt udvalg af udsøgte restauranter, kendte hoteller og fashionable butikker. Mængden af Boliger til salg på The Golden Mile i Marbella er begrænset qua områdets relativt lille størrelse, mens prisniveauet er blandt kystens højeste grundet den priviligerede placering ud til vandet. Den typiske Bolig på The Golden Mile er i liebhaverklassen og opført i eksklusiv middelhavs- eller funkisstil.
Boliger til salg på The Golden Mile
Boliger til salg på The Golden Mile
The Golden Mile: The Golden Mile er kyststrækningen mellem Puerto Banus i vest og Marbellas bycentrum i øst. Lokationen sammenlignes ofte med Beverly Hills i Los Angeles, og er Sydeuropas ultimative symbol på en luksuriøs livsstil. Prydet af en rendyrket californisk atmosfære takket være sin to kilometer lange strandpromenade, en palmebesat hovedavenue og et fantastisk mikroklima, findes her et bredt udvalg af udsøgte restauranter, kendte hoteller og fashionable butikker. Mængden af Boliger til salg på The Golden Mile i Marbella er begrænset qua områdets relativt lille størrelse, mens prisniveauet er blandt kystens højeste grundet den priviligerede placering ud til vandet. Den typiske Bolig på The Golden Mile er i liebhaverklassen og opført i eksklusiv middelhavs- eller funkisstil.
Boliger til salg på The Golden Mile
Boliger til salg på The Golden Mile
The Golden Mile: The Golden Mile er kyststrækningen mellem Puerto Banus i vest og Marbellas bycentrum i øst. Lokationen sammenlignes ofte med Beverly Hills i Los Angeles, og er Sydeuropas ultimative symbol på en luksuriøs livsstil. Prydet af en rendyrket californisk atmosfære takket være sin to kilometer lange strandpromenade, en palmebesat hovedavenue og et fantastisk mikroklima, findes her et bredt udvalg af udsøgte restauranter, kendte hoteller og fashionable butikker. Mængden af Boliger til salg på The Golden Mile i Marbella er begrænset qua områdets relativt lille størrelse, mens prisniveauet er blandt kystens højeste grundet den priviligerede placering ud til vandet. Den typiske Bolig på The Golden Mile er i liebhaverklassen og opført i eksklusiv middelhavs- eller funkisstil.
Boliger til salg på The Golden Mile
Boliger til salg på The Golden Mile
The Golden Mile: The Golden Mile er kyststrækningen mellem Puerto Banus i vest og Marbellas bycentrum i øst. Lokationen sammenlignes ofte med Beverly Hills i Los Angeles, og er Sydeuropas ultimative symbol på en luksuriøs livsstil. Prydet af en rendyrket californisk atmosfære takket være sin to kilometer lange strandpromenade, en palmebesat hovedavenue og et fantastisk mikroklima, findes her et bredt udvalg af udsøgte restauranter, kendte hoteller og fashionable butikker. Mængden af Boliger til salg på The Golden Mile i Marbella er begrænset qua områdets relativt lille størrelse, mens prisniveauet er blandt kystens højeste grundet den priviligerede placering ud til vandet. Den typiske Bolig på The Golden Mile er i liebhaverklassen og opført i eksklusiv middelhavs- eller funkisstil.
Boliger til salg på The Golden Mile
Boliger til salg på The Golden Mile
The Golden Mile: The Golden Mile er kyststrækningen mellem Puerto Banus i vest og Marbellas bycentrum i øst. Lokationen sammenlignes ofte med Beverly Hills i Los Angeles, og er Sydeuropas ultimative symbol på en luksuriøs livsstil. Prydet af en rendyrket californisk atmosfære takket være sin to kilometer lange strandpromenade, en palmebesat hovedavenue og et fantastisk mikroklima, findes her et bredt udvalg af udsøgte restauranter, kendte hoteller og fashionable butikker. Mængden af Boliger til salg på The Golden Mile i Marbella er begrænset qua områdets relativt lille størrelse, mens prisniveauet er blandt kystens højeste grundet den priviligerede placering ud til vandet. Den typiske Bolig på The Golden Mile er i liebhaverklassen og opført i eksklusiv middelhavs- eller funkisstil.
Boliger til salg på The Golden Mile
Boliger til salg på The Golden Mile
The Golden Mile: The Golden Mile er kyststrækningen mellem Puerto Banus i vest og Marbellas bycentrum i øst. Lokationen sammenlignes ofte med Beverly Hills i Los Angeles, og er Sydeuropas ultimative symbol på en luksuriøs livsstil. Prydet af en rendyrket californisk atmosfære takket være sin to kilometer lange strandpromenade, en palmebesat hovedavenue og et fantastisk mikroklima, findes her et bredt udvalg af udsøgte restauranter, kendte hoteller og fashionable butikker. Mængden af Boliger til salg på The Golden Mile i Marbella er begrænset qua områdets relativt lille størrelse, mens prisniveauet er blandt kystens højeste grundet den priviligerede placering ud til vandet. Den typiske Bolig på The Golden Mile er i liebhaverklassen og opført i eksklusiv middelhavs- eller funkisstil.
Boliger til salg på The Golden Mile
Boliger til salg på The Golden Mile
The Golden Mile: The Golden Mile er kyststrækningen mellem Puerto Banus i vest og Marbellas bycentrum i øst. Lokationen sammenlignes ofte med Beverly Hills i Los Angeles, og er Sydeuropas ultimative symbol på en luksuriøs livsstil. Prydet af en rendyrket californisk atmosfære takket være sin to kilometer lange strandpromenade, en palmebesat hovedavenue og et fantastisk mikroklima, findes her et bredt udvalg af udsøgte restauranter, kendte hoteller og fashionable butikker. Mængden af Boliger til salg på The Golden Mile i Marbella er begrænset qua områdets relativt lille størrelse, mens prisniveauet er blandt kystens højeste grundet den priviligerede placering ud til vandet. Den typiske Bolig på The Golden Mile er i liebhaverklassen og opført i eksklusiv middelhavs- eller funkisstil.
Boliger til salg på The Golden Mile
Boliger til salg på The Golden Mile
The Golden Mile: The Golden Mile er kyststrækningen mellem Puerto Banus i vest og Marbellas bycentrum i øst. Lokationen sammenlignes ofte med Beverly Hills i Los Angeles, og er Sydeuropas ultimative symbol på en luksuriøs livsstil. Prydet af en rendyrket californisk atmosfære takket være sin to kilometer lange strandpromenade, en palmebesat hovedavenue og et fantastisk mikroklima, findes her et bredt udvalg af udsøgte restauranter, kendte hoteller og fashionable butikker. Mængden af Boliger til salg på The Golden Mile i Marbella er begrænset qua områdets relativt lille størrelse, mens prisniveauet er blandt kystens højeste grundet den priviligerede placering ud til vandet. Den typiske Bolig på The Golden Mile er i liebhaverklassen og opført i eksklusiv middelhavs- eller funkisstil.

Søg blandt alle (41.746) Boliger til salg på Costa del Sol

Her finder du den samlede pulje af alle aktuelle Boliger som i skrivende stund udbydes til salg på Costa del Sol. Emnerne hentes og opdateres i realtid via Spaniens største meta-boligdatabase, som indeholder samtlige boliger til salg i hele Spanien. Her på siden er resultaterne prefiltreret til kun at vise alle Boliger til salg på Costa del Sol. Søger du en specifik type eller størrelse Bolig på Costa del Sol, kan dette nemt gøres ved hjælp af filtreringsfunktionen lige over boligemnerne. Alternativt kan du søge blandt alle boliger til salg på hele Costa del Sol, ved at gå til sektionen for boligsøgning via hovedmenuen som findes i toppen af websiden.

  • Ryd
  • Bekræft