Bargain Andalucia Logo

Dansk Ejendomsmægler i Benalmadena

Boliger Til Salg i Benalmadena

Her finder du en komplet samling af alle 2.761 Boliger til salg i Benalmadena på Costa del Sol i Spanien, på tværs af samtlige ejendomsmæglere og hele boligmarkedet. Overvejer du køb af Bolig i Benalmadena, kan du med fordel lade dig friste i vores sektion for håndplukkede særtilbud, mens du her på siden selv kan foretage en manuel søgning blandt alle Boliger som udbydes til salg i Benalmadena.

Boliger til salg i Benalmadena

5 gode grunde til at købe Bolig i Benalmadena

Populære Benalmadena er en af Costa del Sol's bedst besøgte destinationer. Området udgøres af nabolagene Torrequebrada, Torremuelle, Arroyo de la Miel, Torremar, La Capellania, Reserva del Higueron og landsbydelen Benalmadena Pueblo. Det er ikke svært at se hvorfor tiltrækningskraften er så stor netop her. Området er rigt på barer, caféer, restauranter, butikker samt indkøbsfaciliteter, og nyder godt af en fremragende infrastruktur der bl.a. byder på en henrivende marina, kunstgallerier, historiske monumenter, forlystelsesparker, golfbaner, skoler, hospitaler, et kasino og en to km. lang strandpromenade som prydes af de lækreste, badevenlige sandstrande. Bevæger I jer tre kilometer væk fra vandet, finder I den skønne pueblo del af Benalmadena, som ligger højt hævet over havets overflade, og byder på den mest fantastiske udsigt udover Malaga-bugten. Denne del af byen er i modstætning til kystendelen, kendetegnet ved sine traditionelle hvidkalkede huse og smalle blomsterklædte gader, Plaza de España, og en smuk spansk kirke. Køb af bolig i Benalmadena egner sig perfekt hvis I ønsker at bosætte jer i et livligt område, med gode badestrande, en lige dele spansk, lige dele international atmosfære og en kort køretur til og fra lufthavnen i Malaga.

Boliger til salg i Benalmadena
Hos Bargain Andalucia får du direkte tilgang til alle 2.761 Boliger til salg i Benalmadena

1. Forhøjet livskvalitet. Det er ikke en tilfældighed at i Benalmadena har tiltrukket boligkøbere fra hele verden i så mange årtier. Med en næsten altid perfekt vejrudsigt, relativt lave leveomkostninger samt et hav af fritidsaktiviteter og seværdigheder for besøgende i alle aldre, er det ikke svært at forstå hvorfor dette middelhavsspot topper ønskelisten hos så mange internationale boligkøbere og investorer.

2. Fleksibilitet. Forestil dig at hoppe på et fly og have forladt det triste gråvejr, mørke dage og bidende kulde på bare 3 timer. Lyder det fristende? Denne fleksibilitet er realiteten når du som ejer af en Bolig i Benalmadena ønsker at besøge din sommerresidens. Med et utal af direkte flyforbindelser fra alle de større byer i Europa, har det aldrig været nemmere at tage sig en forlænget weekend på Solkysten.

3. Europa's bedste klima. Du køber bolig i Europa's bedste og mest stabile klima og kommer til at nyde godt af intet mindre end 320 årlige solksinsdage, samt dagstemperaturer som sjældent falder under 12 grader - selv i løbet af de milde vintermåneder. Dette gør at livet i Benalmadena hovedsageligt leves udendørs med grill, familie og lange aftener på terrassen hele året rundt.

4. Relativt lave boligpriser. Det er ingen hemmelighed at du har mulighed for at købe en Bolig i Benalmadena en hel del billigere, end hvad en tilsvarende Bolig ville have kostet dig på den hjemlige front. Trods stigende salgspriser er værdien af boliger på Costa del Sol forsat stærkt undervurderet, hvorfor du i gennemsnit betaler omkring 30 til 40% mindre for en Bolig i Benalmadena, end hvad du ville have gjort i norden.

5. Attraktiv investering. Costa del Sol er et internationalt brand, og kigger man på kombinationen af ovenstående fordele er det åbenlyst hvorfor. Læg dertil et yderst attraktivt udlejningsmarked, en lav rente og den konstante forbedring og vedligeholdelse af infrastruktur samt faciliteter, og du har det ideele udgangspunkt for at gøre en fantastisk investering når du køber en Bolig i Benalmadena.

Køb Bolig i Benalmadena hvis du værdsætter...

Udover de fem nævnte grunde til at køb af Bolig i Benalmadena generelt set er attraktivt, er det selvfølgelig også vigtigt at få afklaret om området passer til din dagligdag og livsstil. Takket være en glimrende infrastruktur er der stort set altid en strand, restaurant eller golfbane lige rundt om hjørnet, men samtidig har Solkystens mange områder også sine egne kendetegn. Når det kommer til i Benalmadena er lokationen velegnet til køb af Bolig, såfremt at du sætter pris på følgende tre kendetegn som gør sig særligt gældende her.
Strande på Costa del Sol

Strand

Gyldent sand, azurblåt vand og afslapning på langs. Hvis badeferie står højt på ønskelisten, rammer du plet her.

Byliv på Costa del Sol

Byliv

Her er liv året rundt takket være et stort udvalg af butikker, spisesteder, barer og rekreative muligheder.

Sport på Costa del Sol

Sport

Uanset om du ønsker at dyrke sport på vand, land eller i bjergene er området det ideele sted.

Er det en god investering at købe Bolig i Benalmadena?

en Bolig i Benalmadena kan hverken blive stjålet, mistet eller forflyttet. Købt med sund fornuft og forvaltet med rimelig omhu, er penge i fast ejendom den sikreste investeringsform der findes. Dette gør sig i særdeleshed gældende når det kommer til køb af Bolig i Benalmadena på Costa del Sol i Spanien, takket være placeringen i Europa’s bedste samt mest stabile klima, Solkystens fremragende infrastruktur og en nem tilgængelighed grundet de mange, direkte flyvninger mellem Norden og Malaga som finder sted på daglig basis. Følges et par simple tommelfingerregler vil det næsten altid være en god idé at investere i en Bolig i Benalmadena, både rent økonomisk men bestemt også i kraft af den forhøjede livskvalitet som følger men en tilværelse under solen på den spanske riviera.

Hos Bargain Andalucia ved vi udmærket hvor uoverskueligt og besværligt det kan virke når man skal til at påbegynde processen omkring køb af Bolig i Benalmadena. Ikke nok med at der findes et hav af ejendomsmæglere i Benalmadena, samt utallige hjemmesider og boligportaler som udbyder Boliger til salg i Benalmadena, gælder også helt andre regler, lovgiving og fremgangsmåder på det spanske boligmarkedet i forhold til det danske. Det er her vi kommer ind i billedet. Vi er dansktalende, 100% køberrådgiver og har over 15 års lokal tilstedeværelse som autoriseret dansk ejendomsmægler i Benalmadena på bagen. Dertil har vi specialiseret os i at finde og håndplukke de bedste handler og investeringsmuligheder på tværs af hele boligmarkedet i Benalmadena, således at du ikke bare gør et trygt køb, men samtidig kan spare både tid og penge ved at handle med os. Vi hjælper dig gerne i gang med processen allerede idag, uanset om det er via mail, pr. telefon, eller på baggrund af et fysisk møde på et af vores kontorer. Har du derimod selv mod på at påbegynde din jagt efter drømmeboligen i Benalmadena, følger nedenfor den komplette samling af alle Boliger til salg i Benalmadena, sorteret faldende med alle de nyeste sager først.

“Vi bestræber os altid på at skabe værdi og gøre det nemt for vores kunder at købe Bolig i Benalmadena. Med primært fokus på at opnå den bedst mulige pris, og samtidig sikre en god og tryg købsprocess i hver eneste bolighandel, er vi hos Bargain Andalucia stolte over at kunne kalde os for førende dansk ejendomsmægler i Benalmadena i over 15 år nu.”

Hvor i Benalmadena skal man købe Bolig?

Overvejer du at købe en Bolig i Benalmadena, er det relevant at få afgrænset hvilke af de mange spændende lokalområder og nabolag der appellerer mest til dine spanske boligdrømme. For at gøre søgeprocessen mere overskuelig, anbefales det derfor at sætte sig lidt ind i geografien og de forskellige lokale områder i Benalmadena - vi har gjort det nemt for dig i vores store områdeguide, hvor du kan læse om alle Solkystens spændende byer, og dertil anvende vores områdematch-værktøj for at få inspiration til hvor på Costa del Sol det vil give mest mening for dig at købe Bolig, ud fra specifikke ønsker og kriterier. Til en start anbefaler vi at læse lidt nærmere op på følgende lokationer, hvis du går med tanker om at investere i en Bolig i Benalmadena.

Boliger til salg i Arroyo de la Miel
Boliger til salg i Arroyo de la Miel

Arroyo de la Miel: Benalmadena's business-orienterede bydel, med placering mellem Sierra de Mijas-bjergene i bagkulissen, og kystdelen af Benalmadena foran sig. Stedet har en autentisk atmosfære og et pulserende byliv, til trods for at man her styrer udenom den travleste masseturisme, med et bredt udvalg af butikker, caféer og restauranter. Udvalget af Boliger til salg i Arroyo de la Miel er relativt bredt, da området er ganske stort, sammenlignet med andre steder på solkysten. Prisniveauet ligger på middel, således at det appellerer til økonomisk bevidste købere, der sætter pris på en glimrende infrastruktur, uden dog at have behovet for at skulle bo i gangafstand til stranden. Den typiske Bolig i Arroyo de la Miel er af lidt ældre dato og opført i spansk pueblo- eller middelhavsstil.

Boliger til salg i Benalmadena Pueblo
Boliger til salg i Benalmadena Pueblo
Benalmadena Pueblo: Dette er byens charmerende landsbydel, beliggende på en forhøjet position, 200 meter over havets overflade og to kilometer fra kysten. Med sine brostensbelagte stræder, hvidkalkede husmurer og farverige blomsterkasser, udstråler denne del af Benalmadena, byens mest autentiske spanske charme. Stedet er velegnet for jer som sætter pris på en traditionel landsbystemning, uden at gå på kompromis med afstanden til strande og byliv. Mængden af Boliger til salg i Benalmadena Pueblo er lille, da områdets fysiske fodaftryk, ikke er særlig stort. Prisniveauet spender fra middel til over middel, grundet den unikke atmosfære og korte afstand til kysten. Den typiske Bolig i Benalmadena Pueblo er af ældre dato og bygget i traditionel hvidvasket pueblostil.
Boliger til salg i Torremuelle
Boliger til salg i Torremuelle

Torremuelle: Denne bydel i Benalmadena er et oplagt valg for jer, der søger en fredelig og naturskøn oase nær vandet. Området strækker sig som et smalt bælte fra Middelhavet og en kilometer i nordlig retning, og tilbyder en perfekt balance mellem ro i dagligdagen, samt nærhed til byens mange moderne faciliteter. Dette gør det til et attraktivt sted at bosætte sig på Costa del Sol, særligt for dem som ønsker at flytte permanent til solkysten. Puljen af Boliger til salg i Torremuelle er relativt lille, da området også er begrænset rent geografisk, mens prisniveauet ligger på middel til over middel, grundet den nære afstand til gode strande og byliv, samt den rolige placering lige udenfor centrum. Den typiske Bolig i Torremuelle ses i traditionel spansk stil, eller med et mere moderne, skandinavisk udtryk.

Boliger til salg i Torrequebrada
Boliger til salg i Torrequebrada

Torrequebrada: Et eksklusivt og velrenommeret område, som kombinerer ro, natur, golf og førsteklasses faciliteter på bedste vis. Dette er et populært spot der appellerer til jer, som ønsker at nyde en sofistikeret livsstil nær Middelhavets kystlinje. Placeringen i en grøn oase nær byens centrum på den ene side, og Middelhavet på den anden, gør at Torrequebrada i de flestes øjne "kan det hele". Mængden af Boliger til salg i Torrequebrada er middelstor, da området udgør en væsentlig del af Benalmadena. Prisniveauet her ligger fra middel til over middel, grundet den rolige beliggenhed, og korte afstand til både strand, by og golf. Den typiske Bolig i Torrequebrada er bygget i traditionel spansk stil, eller med et mere moderne, skandinavisk udtryk.

Boliger til salg på The Golden Mile
Boliger til salg på The Golden Mile
The Golden Mile: The Golden Mile er kyststrækningen mellem Puerto Banus i vest og Marbellas bycentrum i øst. Lokationen sammenlignes ofte med Beverly Hills i Los Angeles, og er Sydeuropas ultimative symbol på en luksuriøs livsstil. Prydet af en rendyrket californisk atmosfære takket være sin to kilometer lange strandpromenade, en palmebesat hovedavenue og et fantastisk mikroklima, findes her et bredt udvalg af udsøgte restauranter, kendte hoteller og fashionable butikker. Mængden af Boliger til salg på The Golden Mile i Marbella er begrænset qua områdets relativt lille størrelse, mens prisniveauet er blandt kystens højeste grundet den priviligerede placering ud til vandet. Den typiske Bolig på The Golden Mile er i liebhaverklassen og opført i eksklusiv middelhavs- eller funkisstil.
Boliger til salg på The Golden Mile
Boliger til salg på The Golden Mile
The Golden Mile: The Golden Mile er kyststrækningen mellem Puerto Banus i vest og Marbellas bycentrum i øst. Lokationen sammenlignes ofte med Beverly Hills i Los Angeles, og er Sydeuropas ultimative symbol på en luksuriøs livsstil. Prydet af en rendyrket californisk atmosfære takket være sin to kilometer lange strandpromenade, en palmebesat hovedavenue og et fantastisk mikroklima, findes her et bredt udvalg af udsøgte restauranter, kendte hoteller og fashionable butikker. Mængden af Boliger til salg på The Golden Mile i Marbella er begrænset qua områdets relativt lille størrelse, mens prisniveauet er blandt kystens højeste grundet den priviligerede placering ud til vandet. Den typiske Bolig på The Golden Mile er i liebhaverklassen og opført i eksklusiv middelhavs- eller funkisstil.
Boliger til salg på The Golden Mile
Boliger til salg på The Golden Mile
The Golden Mile: The Golden Mile er kyststrækningen mellem Puerto Banus i vest og Marbellas bycentrum i øst. Lokationen sammenlignes ofte med Beverly Hills i Los Angeles, og er Sydeuropas ultimative symbol på en luksuriøs livsstil. Prydet af en rendyrket californisk atmosfære takket være sin to kilometer lange strandpromenade, en palmebesat hovedavenue og et fantastisk mikroklima, findes her et bredt udvalg af udsøgte restauranter, kendte hoteller og fashionable butikker. Mængden af Boliger til salg på The Golden Mile i Marbella er begrænset qua områdets relativt lille størrelse, mens prisniveauet er blandt kystens højeste grundet den priviligerede placering ud til vandet. Den typiske Bolig på The Golden Mile er i liebhaverklassen og opført i eksklusiv middelhavs- eller funkisstil.

Søg blandt alle (2.761) Boliger til salg i Benalmadena

Her finder du den samlede pulje af alle aktuelle Boliger som i skrivende stund udbydes til salg i Benalmadena. Emnerne hentes og opdateres i realtid via Spaniens største meta-boligdatabase, som indeholder samtlige boliger til salg i hele Spanien. Her på siden er resultaterne prefiltreret til kun at vise alle Boliger til salg i Benalmadena. Søger du en specifik type eller størrelse Bolig i Benalmadena, kan dette nemt gøres ved hjælp af filtreringsfunktionen lige over boligemnerne. Alternativt kan du søge blandt alle boliger til salg på hele Costa del Sol, ved at gå til sektionen for boligsøgning via hovedmenuen som findes i toppen af websiden.

  • Ryd
  • Bekræft