Bargain Andalucia Logo
Dansk Ejendomsmægler på Costa del Sol

#1 Dansk Ejendomsmægler på Costa del Sol

Vi realiserer store drømme,
til attraktive priser.
Markedets højeste kundetilfredshed:
#1 Dansk
Ejendomsmægler
på Costa del Sol
Markedets højeste kundetilfredshed:
Solkystens Bedste Handler
Nyeste Særtilbud
Spar tid og penge ved køb af drømmeboligen.
Område & Boligtype
Hurtigsøgning
Se ejendomme til salg i de mest populære områder.
Opdag Costa del Sol
Populære Områder
Vi dækker hele kysten fra Malaga til Gibraltar.
15 År Med God Service
Hvad Siger Vores Kunder?
Skru op for livskvaliteten som tusindevis af skandinavere allerede har gjort.
Dansk ejendomsmægler på Costa del Sol
Vi har fået så god betjening og behandling hos Bargain Andalucia. Vores mægler stod til rådighed døgnet rundt, og var virkelig god i forhandlingerne, hvilket sparede os en god sum penge ved købet af vores lejlighed. Kan varmt anbefales herfra!
Henrik & Lotte P.
København
Vi har købt en lejlighed igennem Bargain Andalucia, lejligheden er under opførelse og vi føler stor trykhed under denne proces, vi er i løbende kontakt med Bargain Andalucia og kan altid få svar på de spørgsmål der dukker op. De kan klart anbefales.
Henrik H.
Brønderslev
Mycket nöjd som köpare av ett penthouse i Marbella i behov av renovering. Mäklaren har varit otroligt engagerad, alltid tillgänglig, och svarat på våra frågor på ett sätt som känts ärligt och realistiskt. Bra rekommendation härifrån till Bargain Andalucia.
Mats & Gunilla S.
Göteborg
Jeg vil gjerne rette en stor tusen takk til Bargain Andalucia for flott og profesjonell rådgiving og hjelp ved vår investering i Duquesa. For oss vår det en stor trygghet med å forstå hverandre, unngå misforståelser osv. med tanke på språk og samme kulturbakgrunn.
Wilhelm E.
Porsgrunn
Super nem og jordnær besigtigelses og købsproces, selv for mig. Fik fantastisk hjælp fra første henvendelse og alt kørte lige efter bogen. Følte hele vejen en helt anden professionalisme i forhold til de andre mæglere jeg var i kontakt med. En virkelige dygtig mægler.
Solvej H.
Roskilde
Vi hadde en fantastisk opplevelse med selskapet. På en eller annen måte klarer de bare å finne de beste tilbudene veldig enkelt. Stor kontrast til det vi så med andre byråer, når det gjelder kvaliteten på eiendommer. Vi kan ikke vente med å begynne å bruke den nye eiendommen vår. Takk folkens!
Mike & Anette C.
Oslo
100% nöjda med vårt husköp genom Bargain Andalucia. Dom har på ett proffsigt, realistiskt och personligt sätt slussat oss genom hela processen, varenda fråga, oavsett hur liten eller stor, så har vi fått snabb feedback och förklaringar. Idag sitter vi i vårt spanska drömhem!
Gunnar & Ellinor A.
Malmö
Har just köpt ett radhus i Fuengirola med hjälp av Bargain Andalucia och är jättenöjd med hela processen. Personlighet, professionalism och tillgänglighet gjorde att vi kände oss helt trygga. Vi kommer absolut att rekommendera till andra. Tack.
Olof & Hedvig F.
Linköping
Vi købte en lejlighed gennem Bargain Andalucia. Kan varmt anbefales! Vi var nede en weekend og havde inden defineret vores behov. Vi så 15 fine lejligheder og valgte efterfølgende, at købe en. Tak for gode råd og suveræne spots, som vi havde ønsket.
Peter H.
København
Dansk Ejendomsmægler på Costa del Sol ved Malaga i Spanien
Boliger til salg Costa del Sol Malaga.

Bargain Andalucia er den førende skandinaviske ejendomsmægler på Costa del Sol, med speciale i tvangssalg fra de største spanske banker, stærkt reducerede boliger fra motiverede sælgere samt eksklusive boligautioner hvor der i nogle tilfælde er mulighed for at spare helt op til 60% af normal udbudspris. Udover vores eksklusive tilgang til bankemner, operere vi også i det “almindelige” marked for private gensalg hvor vi har et tæt samarbejde med samtlige mæglere på Solkysten, hvilket betyder mindre planlægning og mere effektiv besigtigelsestid for dig. Med andre ord behøver du ikke at spilde din tid med at søge nettet tyndt og kontakte 10 forskellige mæglere, da vi er din nøgle til alle 30.000+ boliger på Costa del Sol.

Hos os får du tilgang til 30.000 boliger på Costa del Sol som i skrivende stund er udbudt til salg – vores database indeholder samtlige ejendomme som sælges på Costa del Sol, fra Malaga helt til San Roque ved Gibraltar. Denne er en samling af alle ejendomsmægleres udbudte emner, og vi har derfor tilgang til at vise hver en bolig på Costa del Sol. Klik på “BOLIGDATABASE” øverst i menuen, eller lad os finde din drømmebolig ved at ringe eller sende os en mail med dine ønsker, kriterier samt budget.

Hos os kan du føle dig 100% sikker da vi gennem et årti har beskæftiget os med salg af fast ejendom til skandinavere, og derigennem udviklet en god forståelse for deres kriterier, og den mangel på viden der kan være forbundet med at handle ejendom i udlandet. Vi følger, rådgiver og besvare dine spørgsmål hele vejen, lige fra den første kontakt, til at du står med nøglerne til din drømmebolig. Der er gode muligheder for at foretage nogle virkelig fordelagtige handler på ejendomsmarkedet Costa del Sol, og det er netop det vi specialiserer os i, og hjælper dig med hos Bargain Andalucia S.L.

Køb bolig i Spanien hos Bargain Andalucia og spar penge. Vi er specialister i tvangssalg på Costa del Sol, og finkæmmer dagligt hele markedet for at finde de bedste tilbud, og attraktivt prissatte luksusboliger til salg i Spanien. Husk at vi har flere gode tilbud end dem som du finder på siden her, ring til os for at høre nærmere, eller få vores komplette tvangssalgsliste ved at klikke her.

Vi samarbejder med Nykredit samt flere af Spaniens største banker, og gør os dagligt i at finkæmme markedet for at finde de allermest gunstige tilbud i Andalusien, hvor du som køber i mange tilfælde kan spare mellem 20 og 60% af salgsprisen.

SE DE ALLERBEDSTE TILBUD, TVANGSSALG OG FREMHÆVEDE BOLIGEMNER

Igennem os får du altså udover tilgangen til hver eneste udbudte bolig på Costa del Sol, bolig Spanien  samtidigt direkte adgang til bankernes egne boliger – nemlig ejendomme som er faldet tilbage i bankens hænder, og nu sælges til langt under normale markedspriser.

REGISTRER DIG OG BLIV INFORMERET OM NYE TVANGSALG PÅ MAIL 

Vores kunder tilbydes altid en gratis, uforpligtende samtale med en eller flere uafhængige, dansk- eller skandinavisk talende advokater, og samtidig står vi selvfølgelig også selv klar til at besvare samtlige spørgsmål, da vi har mange års erfaring med bolighandel på Costa del Sol.


SKANDINAVISK TALENDE ADVOKATER

Begynd din søgning med det samme, ved at indgive dine dine søgekriterier i vores boligdatabase som giver dig direkte adgang til 30.000 lejligheder, villaer, rækkehuse samt grunde (største bolig-samling på Costa del Sol), samt alle de bedste nye projekter. Køb bolig på Costa del Sol og spar penge med os.

BOLIG DATABASE

Hos os kan du altid forvente en seriøs og personlig rådgivning, professionel hjælp igennem hele købsforløbet, samt evt. rådgivning efterfølgende.

Vi arbejder 100% på købers vejene, og provisionen betales af sælger. Vi bestræber os altid på at sikre den lavest mulige købspris ved at finde sælgers/konstruktørens smertegrænse, og netop forhandlingsprocessen er en af vores største forcer. Hvis du kommer direkte til os, om du finder boligen her eller andetsteds på nettet, kan vi tilmed tilbyde endnu lavere priser da vi i så fald ikke skal betale markedsførings og/eller salgsomkostninger til andre mæglere.

Lad Bargain Andalucia være din skandinaviske ejendomsmægler på Costa del Sol og hjælpe dig med at spare penge – køb bolig på Costa del Sol direkte fra spanske banker igennem os.

MØD OS

Dansk Ejendomsmægler på Costa del Sol