mar 082019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              138.000€€              

 1.029.000 kr.  |    1.350.000 kr.     1.457.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Lejlighed
BOLIG
 30m²
TERRASSE
tinyterrace2 8m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 0
BADERUM 
Antal baderum 
1
ORIENTATION 
tinycompas Sydvest
BYGGEÅR 
tinybuild 
1975
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 45€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  185€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Fantastisk feriebolig til salg lige ved havnen i Benalmadena, med kystens måske allerbedste udsigt henover stranden, og videre udover det azurblå Middelhav! Denne lækre studio-lejligheden er for nyligt blevet renoveret, og har fået nye gulve, aircondition, indbygget skabsplads, maling og en helt ny møbel-pakke som medfølger i salget. Boligarealet udgør 30m², med entré, garderobe areal, åbent køkken, god størrelse stue med soveplads og endelig udgang til den skønne sydvest-vendte terrasse, med den mest fantastiske udsigt man kunne ønske sig. Perfekt egnet til dem som søger et lille tilflugtsted i Europas bedste klima, til en rigtig fornuftig pris: Tag fredagen fri, hop på flyet torsdag aften og vær hjemme igen mandag morgen. Perfekt placeret kun 10 minutters kørsel fra den internationale lufthavn i Malaga, på stranden i et af kystens mest populære områder, kun 200 meter fra et hav af restauranter, og det hyggelige havnemiljø i Puerto Deportivo marinaen!

Søger du køb af feriebolig på stranden i Benalmadena ved Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Denne skønne lejlighed ligger placeret i 1. række til stranden, på promenaden lige ved havnen i centrum af Benalmadena Costa. Lige rundt om hjørnet findes områdets 2 bedste og mest badevenlige sandstrande, samt alle former for infrastruktur: strandpromenade, marina, masser af restauranter, butikker, offentlig transport (bus og tog), hyggelig park, skoler og alle former for indkøbsmuligheder. Til og fra lufthavnen er der ca. 10 minutters kørsel i bil.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 45€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Billig feriebolig på stranden til salg Benalmadena Malaga. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3370693

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?