nov 272018
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              159.000€€              

 1.186.000 kr.  |    1.547.000 kr.     1.634.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Rækkehus
BOLIG
 48m²
TERRASSE
tinyterrace2 18m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 1
BADERUM 
Antal baderum 
1
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
1986
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 17€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  138€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Enestående investeringsmulighed i form af dette charmerende hus til salg til en meget lav pris på stranden i Costalita, kun 5 minutters kørsel vest for Marbella og Puerto Banus. Boligen er på 48m², fuldstændig gennemrenoveret i en lys og let skandinavisk stil, med en fantastisk beliggenhed i 2. linje til Middelhavet, et stenkast fra den lækre Playa del Saladillo strand. Renoveringsarbejde og materialer er af meget høj standard, og huset har bl.a. fået nyt aircondition-system, nye store glasdøre til terrassen som kan åbnes op stort set fra væg til væg, således at boligareal og terrasse flyder sammen, indbyggede garderobeskabe i soveværelset, et lyst og rummeligt badeværelse med bruseniche og endeligt et åbent, fuldt udstyret, køkken i hvidt træ. På den 18m² store sydvendte terrasse er der desuden indbygget opbevaringsplads, og mulighed for total overdækning via udfoldelig markise. Der er restauranter, barer, supermarkeder og selvfølgelig stranden, inden for kort gåafstand fra ens hoveddør. En ideel investering på grund af de lave fællesomkostninger (kun 17€ månedligt), den moderne stil og ikke mindst den fantastiske beliggenhed lige ud til Middelhavet, få minutters kørsel fra verdenskendte Puerto Banus. Skal opleves!

Søger du køb af hus på stranden nær Puerto Banus og Marbella ved Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Boligen er placeret på stranden i Costalita, vest for Puerto Banus havn i Marbella, og øst for hyggelige Estepona by. Fra denne centrale beliggenhed, er der kort gang-afstand til alle former for butikker, restauranter og gode badevenlige sandstrande i nærområdet. Der er desuden flere gode offentlige forbindelser med bus til både Marbella, Malaga og lufthavnen. Kører man derimod selv i bil til og fra lufthavnen, tager turen ca. 45 minutter pr. vej.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør kun 19€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Billigt moderne hus på stranden Costalita Malaga. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3185014

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?