mar 142019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              440.000€€              

 3.282.000 kr.  |    4.279.000 kr.     4.643.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Villa
BOLIG
 278m²
TERRASSE
tinyterrace2 142m²
GRUND 
tinyplot 5441m²
SOVERUM 
tinybed 4
BADERUM 
Antal baderum 
3
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
2002
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 45€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  1070€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Fortryllende landejendom i spansk stil til salg i udkanten af Coín, på utrolig naturskøn og rolig beliggenhed, under 30 minutters gang fra byens centrum. Søger du ro, fantastiske åbne udsigter, super kvalitet, indflytningsklar stand, masser af m² og en autentisk spansk atmosfære? Så har du svaret her. Denne skønne ejendom er bygget til de højeste standarder, og ligger dejligt positioneret i landlige omgivelser lige udenfor ​​Coín by, blot 25 minutters kørsel fra pulserende Malaga og den internationale lufthavn.

Villaen byder på en af de mest fantastiske landlige udsigter til fintkæmmede vinmarker og snebeklædte bjerge, samtidig med at den nyder godt af de mest spektakulære solnedgange. Så snart du ankommer til ejendommen, lover vi at du straks vil blive imponeret; hvert et blad og blomst i haven fremstår i den mest velholdte stand, den smukke farverige subtropiske beplantning er moden og frodig, og ved bygningens stand er der intet at sætte en finger på.

Den asfalterede indkørsel byder dig velkommen til ejendommen, og fører dig til både villaen og haven. Huset er designet med henblik på at både sol og skygge kan nydes til fulde, med siddepladser og hyggekroge på stort set alle sider af ejendommen. Fortil findes en forhøjet terrasse og den smukt anlagte have, som bruges pt. bliver brugt som et samlingssted for familien, ideelt til underholdning og grill. Poolområdet befinder sig ligeledes i en forhøjet position, der i samspil med den fantastiske subtropiske beplantning, giver en følelse af luksus perfekt smeltet sammen med landlig ro – et mere ideelt sted at slappe af og nyde det milde Middelhavsklima er svært at forestille sig.

De dobbelt trædøre byder dig velkommen ind i selve ejendommen. Til venstre for entréen findes husets rummelige stue med tilhørende spisestue, rig på detaljer, som fx. høje bjælkelofter og hyggelig brændeovn. Herfra fører terrassedøre ud på terrasserne og poolområdet. Et gæstetoilet er placeret i korridoren, der fører fra stuen, og ind i det familievenlige køkken, der er udstyret med masser af skabe, integrerede køkkenapparater og spiseplads, praktisk til morgenmad eller andre uformelle måltider. På dette niveau er der desuden 2 soveværelser, ét med dobbeltseng og eget badeværelse, som nyder godt af indbyggede garderobeskabe og terrassedøre, der fører til poolområdet og haven, samt et gæsteværelse af samme størrelse, ligeledes med udgang til haven. Desuden findes der også en stor separat garderobe på stue-etagen. 

Ovenpå findes villaens store master-suite og en hyggelig tv-lounge.  Suiten har eget badeværelse, og patio døre som fører til en forhøjede balkon. Huset har desuden også en åbent kælderareal, der nemt kan anvendes til træningsrum, hjemme-biograf, gæstebolig eller lign, foruden et vaskerum, og rigeligt med opbevaringsplads.

Dette er en unik type perle som sjældent kommer i udbud, taget særligt stand (for en landejendom), størrelse, beliggenhed, udsigt og ikke mindst pris i betragtning – lev den spanske drøm, i Europas bedste og mest stabile klima!

Søger du køb af landhus med egen pool nær Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Boligen er placeret 30 minutters gang fra hyggelige Coín, der er en af de mest centrale landsbyer i Guadalhorce-dalen. Byen har et godt ry blandt både lokalbefolkningen, landmænd og de udlandske husejere som ønsker ro og natur, men samtidig en fornuftig infrastruktur med byliv. Coín tilbyder nemlig som en af få landsbyer, en bred vifte af butikker (Mercadona, Dia, Aldi, Lidl), grønthandlere (lokale frugt og grøntsager) og et
 decideret bycentrum. Det er altså ikke kun landbruget som vægtes højt ger i Coín, men ligeså den typiske andalusiske livsstil, som også er et vigtigt aspekt i det daglige liv omkring landsbyen. Udover ​​de mange lokale tapasbarer og restauranter, findes der også masser af udendørs aktiviteter, som du og din familie kan nyde godt af: Vandreture, river-tafting, cykling, ridning m.m. Om søndagen bliver parkeringsområdet der ligger i forbindelse med områdets indkøbscenter La Trocha, forvandlet til et stort marked  med antik og lokale madvarer. Til hverdag og om lørdagen tilbyder centret en stor biograf, og et fitnesscenter med pool på taget.

Hvad mere har man brug for? Coín har det hele, og selv om landsbyen ligger nær både strand, storby og lufthavn, får du her en virkelig autentisk landlig følelse, omgivet af oliven- og appelsinlunde og smukke snebeklædte bjergtoppe i det fjerne. Landsbyen ligger kun 25 minutters kørsel fra Malaga og lufthavnen. 

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 45€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af husejerforeningen.  

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Charmerende spansk landhus med pool Malaga Spanien. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3286870

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?