mar 262019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              219.000€€              

 1.634.000 kr.  |    2.115.000 kr.     2.287.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Penthouse
BOLIG
 110m²
TERRASSE
tinyterrace2 140m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 2
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Sydvest
BYGGEÅR 
tinybuild 
2004
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 65€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  450€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
En af de mest idyllisk, men samtidig mest centralt, beliggende penthouse lejligheder til salg bag Marbella’s verdenskendte The Golden Mile på Costa del Sol. For foden af det smukke La Concha bjerg, blot 10 minutters naturskøn kørsel fra Marbella’s gyldne strande og pulserende Puerto Banus, ligger denne fantastiske duplex-penthouse fra 2004.

Med et moderne design, og sin sydvestlige vending, byder denne bolig på et af de absolut smukkeste og mest unikke typer af udsigter man kunne ønske sig her i Spanien: La Concha’s bjergtop bagtil, grønne fredede skove til højre, det hyggelige poolområde foran, den smukke smaragd-grønne Istán sø lidt længere fremme og endelig det azur-blå Middelhav i horisonten, toppet med spidsen af Gibraltar og Nordafrika i kulissen – ganske enkelt en udsigt ikke engang drømme kan slå! 

Penthousen er fordelt som følger: Éntre ind i stor åben-plans stue med spisestue. Semi-åbent fuldt-udstyrret køkken på venstre hånd. Udgang til 45m² sydvestvendt terrasse med  udsigt til havet henover søen. Gæstesoveværelse med fransk altan og udsigt til smukke, grønne fællesarealer. Master suite med eget bad, og mindre terrasse på 12m² hvorfra der er havudsigt. I hele boligen er der aircondition, flotte cremefarvede marmorgulve og alarmsystem. Den 85m² store private tag-terrasse, tilgås fra boligens 1. terrasse (ud for stuen), via en regulær, indbygget trappe (ikke en smal spiral-trappe). Værd at bemærke er de lave fællessudgifter, som blot udgør 65€ måndeligt til vedligeholelse af ejerforeningen.

Dette er en intet mindre end fantastisk bolig, for dig som søger naturens fred og idyl og en næsten utænkelig smuk udsigt, samtidig med at der kun er få minutters kørsel til nogle af Europa’s mest eksklusive adresser samt et kæmpe udvalg af restauranter, barer, caféer, high-end butikker, strande og havnemiljøet omkring Puerto Banus.

Søger du køb af penthouse lejlighed nær Marbella på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Penthousen er placeret i naturskønne fredede bakker, lige bag Marbella by og Puerto Banus, kun 10 minutters kørsel fra kystens mange gode strande, centrum og havnen. Nærområdet er rigt på udfordrende vandreruter, grønne skovarealer og selvfølgelig den smukke Istán sø, som inviterer til afkøling i sit unikke smaragd-farvede vand. Med let tilkobling til motorvejen, er der desuden kun 40 minutters kørsel til og fra Malaga lufthavn. Denne naturskønne beliggenhed giver masser af privatliv, fred og ro, og egner sig derfor perfekt til købere som ligger vægt på netop disse kvaliteter. 

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør kun 65€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. Ejerforeningens arealer består af flere små fælles-havearealer, et hyggeligt poolområde og en aflukket p-kælder i undergrunden. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Fantastisk naturskøn panorama penthouse Marbella The Golden Mile. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3379381

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?