mar 022019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              415.000€€              

 3.096.000 kr.  |    4.036.000 kr.     4.357.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Villa
BOLIG
 110m²
TERRASSE
tinyterrace2 140m²
GRUND 
tinyplot 480m²
SOVERUM 
tinybed 3
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Sydøst
BYGGEÅR 
tinybuild 
2019
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 48€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  485€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Netop færdiggjort moderne villa til salg i Fuengirola, beliggende på en rolig og forhøjet placering i Torreblanca, i gang-afstand til butikker, restauranter, supermarked og strand. Huset er bygget i 2 plan, og har 3 soveværelser, 2 badeværelser, et lille åbent køkken (ikke færdigmonteret), og en opholdsstue med adgang til boligens have med egen pool og tilhørende terrasser. Fra boligens udearealer er der udsigt til både vand, by og bjerge, alt afhængigt af hvor man befinder sig. På øvre plan er der ligeledes en stor terrasse, med flot bjerg og by-udsigt. Villaen er oprindeligt fra 1980, men har netop gennemgået en fuldstændig renovering hvor både vinduer, gulve, el, køkken, badeværelser, trappe, have, pool og facade er blevet skiftet/etableret. Det fremstår derfor i fuldstændig ny og indflytningsklar stand. Man får her en unik bolig, da kort gåafstand til strand og butikker, koblet sammen med en rolig beliggenhed med flot udsigt, normalt ikke går hånd i hånd her i Fuengirola. På den baggrund, samt grundet den korte køretid til lufthavnen, er dette køb velegnet til udlejning som for eget brug. Visning kan nemt arrangeres, da vi har nøgler til boligen på kontoret.

Søger du køb af ny moderne villa i Fuengirola ved Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Villaen ligger i Torreblanca, indenfor gåafstand til tog, strand og promenaden i Fuengirola by. Fra denne meget centrale, men på én-gang rolige beliggenhed, er der gang-afstand til alle former for dagligdags-faciliteter, samt den kilometerlange strandpromenade som byder på alt hvad hjertet begære af restaurationer, shopping-muligheder, supermarkeder, barer, diskoteker og selvfølgelig de kilometer lange hvide sandstrande som bl.a. har gjort denne del af kysten så populær gennem årtier. Der er mulighed for at tage toget fra togstationen nær ejendommen, til og fra Malaga by samt lufthavn. I bil er der ca. 15 minutter til lufthavnen, og 30 minutter til Marbella.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 48€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af husejerforeningen.  

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Helt ny moderne villa Torreblanca Fuengirola til salg. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3328366

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?