mar 222019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              FRA 239.000€€              

 1.783.000 kr.  |    2.298.000 kr.     2.492.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Lejlighed
BOLIG
 89-118m²
TERRASSE
tinyterrace2 23-105m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 2-3
BADERUM 
Antal baderum 
2-3
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
2019
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 90-140€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  340€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Fantastiske netop færdiggjorte luksusboliger til salg i gang-afstand fra Duquesa havn, stranden, restauranter og indkøb. Med en priviligeret beliggenhed på en lille bakketop, 300 meter fra Manilva’s smukke brede sandstrande, ligger dette nybyggede bolig-kompleks, bestående af 5 blokke, der hver huser 16 moderne lejligheder og penthouses, bygget i moderne stil, med store terrasser (med glas balustrade for at give endnu bedre udsigt), åbne plan-løsninger, hyggelig pejs og integreret aircondition – altsammen i materialer af høj kvalitet. De fleste boliger har en fantastisk Middelhavsudsigt, selv fra de åbne køkkener, stuen og selvfølgelig terrasserne, grundet den sydvendte orientation og den forhøjede position byggeriet nyder godt af. Indvendigt er der mulighed for at købe sig til mellem 89-118m² bolig, fordelt på enten 2 eller 3 soveværelser, med terrasser fra 23m² og helt op til 105m².   Ønsker man en fuldstændig indflytningsklar bolig, er der mulighed for at tilkøbe diverse møbelpakker (som ses på billeder), fra 10.000€ og opefter. Der er desuden p-kælder, 2 pools og gym i foreningen. 

Søger du køb af ny moderne lejlighed ved Malaga på Costa del Sol, er disse boliger yderst velegnede. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Lejlighederne er placeret helt centralt, men alligevel roligt, nær La Duquesa havn, på vestsiden af Estepona by. Lokationen opfylder alle ønsker, om man er til strand, by, golf eller havnemiljø – og det altsammen indenfor kort gang-afstand fra ens hoveddør. Området omkring havnene i både Duquesa, Sotogrande og Estepona centrum, byder på alle former for aktiviteter og et bredt udvalg af forskellige spisesteder, tapasbarer og forretninger. Ydermere oser Estepona bymidte langt væk af ægte spansk charme, med sine mange små smalle blomsterfyldte stræder, torvet, kirken og overtal af lokale. Det samme er gældende for den hyggelige fiskerlandsby San Luis de Sabinillas, som nås på 25 minutter til fods. Desuden ligger der flere meget prominente golfbaner i kort køreafstand fra ejendommen, hvoraf Valderrama, La Reserva, La Cañada og San Roque er de mest kendte. Skulle alt dette mod forventning ikke række, er der blot 20 minutters kørsel til Puerto Banus havn samt Marbella by, mens der til lufthavnen er ca. 55 minutter i bil.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for disse boliger udgør 90-140€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. Ejerforeningen har grønne fælleshaver, 2 poolområder, et gym og aflukket p-kælder i undergrunden. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Helt nye strand lejligheder vest for Estepona Spanien. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
From developer

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?